این پیتزا از سه نوع پنیر ریکوتا، پارمزان و موزارلا تهیه شده و آماده سازی و پخت آن حدود ۲۵ دقیقه زمان میبرد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا پنیر:
خمیر پیتزا ۱ عدد
سس کچاپ ۴ قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا ۱۵۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
پنیر پارمسان ۱۵۰ گرم
ریحان مقداری برای تزیین
طرز تهیه پیتزا پنیر:
ابتدا فر را روی دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا از قبل گرم شود.
کف قالب یا ظرف مورد نظری که میخواهید داخل فر قرار دهید را به کمک روغن کمی چرب کنید سپس خمیر پیتزا را روی ظرف قرار دهید.
روی خمیر را هم کمی با روغن چرب کنید سپس سس کچاب را روی خمیر بمالید تا کاملا خمیر را بپوشاند.
پنیرها را به ترتیب ریکوتا، موزارلا و پارمزان روی سطح خمیر بریزید. اگر دوست داشتید لبههای خمیر کریسپی و طلایی رنگ شوند، از مقدار کمتری پنیر برای کنارههای خمیر استفاده کنید.
برگ ریحانهای تازه را خرد کنید و روی پنیر پیتزاها بریزید.
در ادامه خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و تا زمانی که خمیر کاملا ذوب و به رنگ طلایی شود، داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید، قرار دهید. نکته مهم در تهیه پیتزا درجه حرارت بالای فر و گرم بودن فر قبل از قرار دادن خمیر درون فر است؛ بنابراین فر را حتما از قبل گرم کنید.
بعد از این که پیتزا را از فر بیرون آوردید، آن را با آویشن تزیین کرده و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
منبع:عصرایران
انتهای پیام/