به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، مواد غذایی مختلفی وجود دارند که برای دیابتی ها سم به شمار میروند و افرادی که دارای این بیماری هستند باید از این غذاها دوری کنند؛ غذاهایی که میزان شکر آنها بالا باشد میتواند دیابت بیماران را گسترش دهد و سبب تشدید این بیماری در افراد میشود.
در اینجا به معرفی مواد غذایی که بیماران دیابتی باید از آنها دوری کنند میپردازیم.
نوشیدنی های قندی بدترین مواد غذایی براى بیماران دیابتی به شما میروند و هر بار مصرف این نوشیدنی ها آن خون بدن بیماران دیابتی را چندین برابر میکند و بیماری آنان را تشدید میکند؛ برای آنکه قند خون بدن تنظیم شود باید به جای نوشیدن نوشیدنیهای قندی همچون نوشابه و شربتهای صنعتی از برخی آبمیوههای طبیعی و آب آشامیدنی استفاده کرد.
چربیهای ترانس، غیر استانداردترین چربیهایی هستند که میتوانند به تشدید بیماری دیابت کمک کنند همچنین این چربیها سبب التهاب انسولین و قلب میشوند.
بیشترین حجم کربوهیدارات در نان سفید، پاستا و برنج وجود دارد و خوردن آن ها سبب افزایش ا قند خون بدن میشود؛ بیماران دیابتی نوع یک و نوع دو باید از این مواد غذایی دوری کنند؛ همچنین تحقیقات مختلف نشان داده است که خوردن فیبر زیاد جذب قند خون را کاهش میدهد.
ماست طعمدار یا میوهای از شیر کم چرب و کربوهیدرات زیادی تشکیل شدهاست و سبب افزایش قند خون بدن میشود؛ به جای خوردن ماست میوهای باید از ماست کم چرب و شیر عادی استفاده کرد زیرا ماست میوهای صنعتی شکر زیادی دارد و برای بیماران دیابتی مضر به حساب میآیند.
خوردن پنکک در صبحانه به دلیل داشتن کربوهیدات بالا سبب میشود تا قند خون بدن افزایش پیدا کند و به همین دلیل بیماران دیابتی نباید صبح خود را با شکر زیاد آغاز کنند اگر می خواهید صبحتان را با غلات آغاز کنید بهتر است نان جو را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
آب میوهها اصولا شکر بیشتری دارند و برای بیماران دیابتی مناسب نیستند با خوردن آب میوهها حجم قند خون بدن افزایش پیدا میکند و خطر حمله قلبی در بیماران دیابتی افزایش پیدا میکند بهتر است به جای خوردن آبمیوه، میوههای طبیعی را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
انتهای پیام /