سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک دسر مقوی و خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  فرنی خرما بدون شکر درست میشود و بسیار خوشمزه است. چون شیرینی‌اش با خرماست و بسیار مقوی است. پیشنهاد ما به شما این است که در ماه مبارک رمضان حتما این دسر تقویتی را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

شیر: ۱.۵ لیوان
آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
خرما: ۵ عدد
دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.

۲. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

۳. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.

نکات:

مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
* می‌توانید خرما‌ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
* در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
* اگر می‌خواهید فرنی شیرین‌تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
* برای تهیه این فرنی می‌توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کند.

منبع: پاییون

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.