سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش درست کردن توپک‌های برنجی خوشمزه

در این مطلب طرز تهیه توپک برنجی را به شما آموزش می‌دهیم که احتمالا کودکانتان از آن استقبال می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر می‌خواهید یک غذای مقوی برای کودکانتان درست کنید، اما نگران این هستید مبادا از آن خوششان نیاید با ما همراه شوید تا با طرز تهیه توپک‌های برنجی خوشمزه آشنا شوید تا کودنتان با دیدن این غذا از آن استقبال کرده و میل کنند.

مواد لازم:

آرد برنج ترجیحا قهوه‌ای - ۱۵۴ گرم
نمک – کمی (یک چهارم قاشق چای خوری)
شکر – یک قاشق غذاخوری
آب - ۱۲۰ سی سی
چیپس شکلاتی، کره بادام زمینی، نارگیل و
کنجد برای داخل توپک - به میزان لازم
کنجد یا پودر نارگیل - به میزان لازم

طرز تهیه:

آرد برنج، نمک و شکر را در ظرف مناسب بریزید و ترکیب موا د خشک را با هم مخلوط کنید. کمی آب اضافه کنید تا آرد به شکل خمیر درآید. خمیر را کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
خمیر را روی سطح صاف باز کنید و با قالب گرد آن را برش بزنید. ازطعم دهنده‌های پیشنهادی یا مورد علاقه تان روی خمیر بریزید و کناره‌های آن را ببندید و بین دو دست گرد کنید.
درظرف مناسب آب را به جوش آورید و توپک‌ها را به آرامی داخل آب جوش بیندازید تا حدود ۴ دقیقه بجوشد.
سپس از آب جوش بیرون آورید و داخل آب سرد بیندازید. (برای چند دقیقه)
کمی از چاشنی مورد علاقه تان را روی آن بپاشید .

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.