سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ته‌چین هویج؛ غذایی ضد التهاب + دستور تهیه

ته‌چین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست می‌کنیم متفاوت است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ته چین هویج یکی از انواع متفاوت ته چین است که با ته چین مرغ مقداری متفاوت است و از غذاهای معروف استان سمنان می باشد.


بیشتربخوانید: طرز تهیه کلوچه مغزدار فوق العاده خوشمزه


مواد لازم:

هویج – ۵۰۰ گرم
فیله مرغ – ۳۰۰ گرم
برنج – ۳ پیمانه
زرده تخم‌مرغ – ۳ عدد
ماست – ۴ قاشق سوپ خوری
زعفران دم‌کرده – ۲ قاشق سوپ خوری
دارچین – یک قاشق مرباخوری
پیاز- یک عدد
نمک و فلفل - به میزان لازم
روغن – به میزان لازم
زردچوبه – یک قاشق مربا
خوری
کره – ۵۰ گرم

برنج را بشویید و در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج‌ها را پوست بگیرید، بشویید و خلالی خرد کنید. در تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. خلال‌های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورید و کنار بگذارید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید. فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید و سپس به تابه پیاز‌ها اضافه کنید و تفت دهید. برای مزه‌دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم‌کرده بیفزایید، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزد. هویج را به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. برنج را داخل آب جوش بریزید و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه‌ای مناسب زرده‌های تخم‌مرغ را بریزید و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم‌کرده و ماست را اضافه و مخلوط کنید.
مایه ته‌چین آماده است. برنج را داخل مایه ته‌چین ریخته و خوب مخلوط کنید.

تابه‌ای که می‌خواهید ته‌چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه بریزید و با پشت قاشق فشرده و یک‌دست کنید. مرغ و هویج را روی لایه اول برنج بریزید و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت بقیه برنج آغشته به مایه ته‌چین است. آن را روی بقیه مواد بریزید و با پشت قاشق یک دست و کمی فشرده کنید. اجازه دهید ته‌چین دم بکشد.


خواص هویج
هویج خام و رنده شده را می‌توانید برای بهبود سریع روی زخم، بریدگی‌ها و التهاب بگذارید. خواص ضد التهابی هویج به بهبود کیفیت پوست کمک می‌کند.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه ته چین هویج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.