روزنامه «چوسون ایلبو» چاپ سئول با درج گزارشی در این باره نوشت یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا در دیدار با همتای کرهای خود اعلام کرد به شرکت فناوری کرهای ال جی که از تجهیزات هوآوی استفاده میکند، نباید اجازه داد تا در حوزههای حساس در کره جنوبی به فعالیت بپردازد.
این مقام آمریکایی افزود هوآوی در نهایت باید از کره جنوبی خارج شود.
واشنگتن با استناد به نگرانیها درباره احتمال استفاده از فناوری هوآوی در عملیات جاسوسی یا حملات سایبری، متحدان خود را تحت فشار گذارده است تا از تجهیزات ساخت این شرکت چینی استفاده نکنند. در حالیکه کره جنوبی متحد آمریکا است، اما چین نیز بزرگترین بازار صادراتی این کشور به شمار میرود. به موجب آمار و ارقام دولت کره جنوبی، در طول چهار ماه نخست امسال حدود یک چهارم کل صادرات کره جنوبی روانه چین شده است.
بیشتر بخوانید:
به نوشته روزنامه چوسون ایلبو، دولت آمریکا بارها از طریق کانالهای متعدد دیپلماتیک به وزارت امور خارجه کره جنوبی پیام فرستاده است که استفاده از محصولات هوآوی ممکن است مشکلات امنیتی برای سئول ایجاد کند.
سفارت آمریکا در سئول هنوز به این گزارش واکنشی نشان نداده است و مقامات وزارت خارجه کره جنوبی نیز در این باره اظهارنظری نکردهاند. با این همه یک مقام شرکت ال جی نیز اعلام کرد این شرکت هیچ اطلاعیه یا درخواستی از وزارت امور خارجه کره جنوبی یا آمریکا درباره استفاده از تجهیزات هوآوی دریافت نکرده است.
گفتنی است در پی جنگی که آمریکا علیه هوآوی به راه انداخته است گوگل برخی همکاریهای اساسی با هوآوی، که به انتقال سختافزار، نرمافزار و برخی خدمات فنی مربوط میشود، به حال تعلیق در خواهد آورد و هوآوی دیگر قادر به ارائه خدماتی نظیر «جی میل، یوتیوب، و مرورگر کروم» نخواهد بود.
براساس اطلاعات شرکت تحقیقاتی «آی دی سی»، این تصمیم میتواند میلیونها کاربر در خارج از کشور چین، به ویژه در اروپا، که بازار اصلی بین المللی هوآوی محسوب میشود را تحت تاثیر قرار دهد و میتواند بر فروش و فعالیتهای آن تاثیر گسترده بگذارد. این اقدام گوگل ضربه سنگینی به غول فناوری و خدمات تلفنی چینی هوآوی، محسوب میشود.
هوآوی حدود ۲۹ درصد از محصولات خود را در اروپا به فروش میرساند. این شرکت دومین سازنده گوشیهای هوشمند دنیا، در سالهای اخیر سهمی از بازار گوشیهای هوشمند را در کنار اپل و سامسونگ به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/