سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه خورش لوبیاسبز خوشمزه و مجلسی

اگر به دنبال بهانه تازه‌ای برای استفاده از لوبیا سبز در غذاهایتان می‌گردید، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی را به شما آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  لوبیا سبز اکنون در بازار‌های میوه و تره بار به وفور یافت می‌شود. شما به راحتی می‌توانید با استفاده از آن یک خورش خوشمزه درست کنید. جلوگیری از عفونت، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت استخوان‌ها، سم زدایی بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن تنها بخشی از خاصیت‌هایی هستند که با مصرف لوبیا سبز از آن‌ها بهره‌مند می‌شوید.

اگر به دنبال بهانه تازه‌ای برای استفاده از لوبیا سبز در غذاهایتان می‌گردید، ادامه این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه خورش لوبیا سبز مجلسی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم :

گوشت مرغ یا گوسفند: نیم کیلو

پیاز ساطوری: ۲ عدد

لوبیا سبز: ۱ کیلو

گوجه فرنگی: ۳ عدد

رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

روغن و نمک: مقداری

سیب‌زمینی: ۱ عدد (در صورت تمایل)

طرز تهیه:

۴ قاشق روغن را در قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز‌های ساطوری شده را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.

گوشت یا مرغ را به پیاز اضافه کنید و خوب سرخ کنید. سپس مرغ گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و کمی مخلوط را هم بزنید. شش پیمانه آب جوش روی گوشت بریزید، آتش را کم کنید و در قابلمه را ببندید.

اگر برای تهیه این غذا از گوشت قرمز استفاده می‌کنید، باید حدود سه ساعت برای پخت آن وقت بگذارید و اگر از مرغ استفاده می‌کنید بعد از نیم ساعت می‌توانید باقی مراحل پخت را طی کنید.

در پایان ساعت دوم پخت گوشت لوبیا سبز را اضافه کنید و به خورش نمک و فلفل بزنید. سپس شعله را کم کنید و برای پختن لوبیا سبز‌ها و جا افتادن خورش حدود یک تا یک ساعت و نیم صبر کنید.

وقتی آب خورش به حدود یک پیمانه رسید، آن را سرو کنید. می‌توانید این خورش را با هویج مویی سرخ شده تزیین کنید و برای طعم بهتر کمی به آن زعفران اضافه کنید.

در صورت تمایل می‌توانید نیم ساعت قبل از سرو خورش، سیب زمینی معکبی تفت داده شده را به آن اضافه کنید. ولی بهتر است این سیب‌زمینی‌ها را نسبتا درشت خرد کنید. اضافه کردن سیب‌زمینی، لعاب و قوام خورش را بیشتر می‌کند.

خورش لوبیا سبز یکی از غذا‌های محبوب ترکیه‌ای‌ها به شمار می‌رود و بهتر است آن را با گوشت گوسفندی آماده کنید. این خورش را می‌توانید با برنج یا به شکل خوراک سرو کنید.

منبع: رکنا

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.