سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه میگو سوخاری نارگیلی با طعمی عالی و خوشمزه

میگوی نارگیلی یکی از آن دستورالعمل‌های دوست داشتنی و خوشمزه‌ای است که حتی کسانی هم که میگو دوست ندارند، اما عاشق نارگیل هستند، راضی خواهد کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میگو یک غذای دریایی خوشمزه و البته بسیار پرکاربرد است از قلیه میگو گرفته تا میگو پلو و انواع میگو‌های سوخاری با طعم‌های مختلف، حتی می‌توان میگو را خرد کرد و با آن انواع کتلت یا کوکو را درست کرد. پیتزای میگو هم عالی است. اما میگوی نارگیلی یکی از آن دستورالعمل‌های دوست داشتنی و خوشمزه‌ای است که حتی کسانی هم که میگو دوست ندارند، اما عاشق نارگیل هستند، راضی خواهد کرد.

چه میگویی برای میگوی نارگیلی مناسب است؟

برای درست کردن این مدل میگوی طعم دار بهتر است که میگویی استفاده کنید که نه چندان درشت و نه خیلی ریز باشد. میگویی که خیلی درشت باشد مغز پخت نخواهد شد و میگوی خیلی ریز هم سریع خشک و سوخته می‌شود. برای درست کردن این غذا شما باید پوست میگو را بکنید، اما دم آن را نگه دارید، چون برای سرخ کردن آن و داشتن یک دسته موقع برداشتن و بلند کردن میگو برای خوردن لازم است.

برای نارگیل می‌توانید مقداری نارگیل را رنده کنید و در صورت دلخواه مقداری شکر به آن اضافه کنید. در صورت شیرین کردن مزه غذای شما بیشتر شبیه به غذا‌های استوایی خواهد شد. از نارگیل خشک آماده استفاده نکنید، چون اصلا مناسب نیست.

مواد لازم برای میگوی نارگیلی سوخاری

میگوی بزرگ: ۴۵۰ گرم پوست گرفته همراه با دم
آرد همه کاره: ۳۱ گرم
پودر سیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد زده شده
نارگیل رنده شده شیرین: ۱۳۵ گرم
خرده نان: ۳۰ گرم
روغن زیتون سبک یا روغن نارگیل: به میزان لازم برای سرخ کردن
برش‌های لیمو: ۱ عدد برای سرو
مواد لازم برای سس همراه میگو
سس چیلی شیرین: ۶۳ گرم
سس زردآلو یا مربای زردآلو: ۸۵ گرم

طرز تهیه

۱. میگو را با آب سرد شسته و با حوله کاغذی خشک کنید.

۲. ۳ تا کاسه با عمق کم را آماده کنید. در اولی ۱/۴ پیمانه آرد، ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک بریزید بهم بزنید. در کاسه دوم، ۲ عدد تخم مرغ را ریخته، با چنگال بهم بزنید. در کاسه سوم، ۱/۲ پیمانه نارگیل درشت رنده شده و ۱/۲ پیمانه آرد خرده نان بریزید.

۳. میگو را در آرد بزنید، سپس در تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید و نهایتا در ترکیب خرده نان و نارگیل رنده شده بزنید. سپس آن را توی یک بشقاب پهن بگذارید. این کار را با سایر میگو‌ها انجام دهید. وقتی همه میگو‌ها مواد زده شدند، آن‌ها را در یخچال بگذارید تا بعدا آن‌ها را درست کنید.

۴. برای سرخ کردن میگوها، یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط گاز بگذارید و روغن کافی در آن بریزید تا کف آن را به طور کامل بپوشاند (حدود ۱/۴ اینچ ارتفاع داشته باشد). وقتی که روغن داغ شد، میگو را در روغن بگذارید و حدود ۲ دقیقه هر طرف میگو را سرخ کنید تا موقعی که طلایی قهوه‌ای شود و کل میگو پخته و داخل آن صورتی شود. موقع سرخ کردن بین آن‌ها فاصله بگذارید و در این مدت درب ماهیتابه را نگذارید.

۵. ۱/۴ پیمانه سس چیلی شیریت را با ۱/۴ زردآلوی پخته یا مربای زردآلو با هم ترکیب کنید. موقع سرو کردن میگو را داخل دیپ (سس) بزنید و در صورت دلخواه موقع خوردن مقداری آب لیموی تازه روی آن بریزید.

نکته:

میگوی نارگیلی سوخاری را می‌توان به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک فینگرفود استفاده کرد. این غذا مورد توجه کودکان قرار خواهد گرفت.

منبع: برترینها

انتهای پیام/

تا به حال اسم میگو نارگیلی را شنیده‌اید؟

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.