جرمی کوربین، رئیس حزب کارگر گفت: «ما با حسن نیت وارد گفتگوها شدیم؛ در حقیقت من خودم سپتامبر گذشته پیشنهاد این گفتگوها را دادم زیرا فکر میکردم این پارلمان است که در نهایت باید شرایط را از بن بست خارج سازد. ما با حسن نیت و خیلی جدی گفتگو کرده ایم و جزییات استدلالهایمان را در زمینهی روابط تجاری- گمرکات - مقررات و همهی مسائل دیگر ارائه کرده ایم. فکر میکنم این اقدامی مسئولانه است و باید همین کار را میکردیم، اما حقیقت این است که نمیتوانیم اتحادیه اروپا را بدون توافق ترک کنیم. از این رو دولت باید بپذیرد و موضعی را اتخاذ کند که روابط گمرکی و اتحادیهای را با اتحادیه اروپا حفظ کند.»
ترزا می، نخستوزیر انگلیس و رئیس حزب محافظهکار هم گفت: «ما نتوانستیم بر (اختلاف ها) پیروز شویم و در حقیقت حزب کارگر موضع مشترک و یکسانی ندارد؛ آیا میخواهد برکسیت به نتیجه برسد یا همه پرسی دوم برگزار شود که احتمال رای منفی به برکسیت وجود دارد؛ لذا ما هنگامی که قانون را برای تصویب میآوریم با دقت به نتیجهی گفتگوها میاندیشیم و بررسی خواهیم کرد آیا ایدههایی که مطرح شده از پشتیبانی در مجلس عوام برخوردار است یا خیر. هنگامی که نمایندگان برای رای دادن به لایحه اقدام میکنند با گزینهای روشن روبهرو میشوند و آن اینکه برای برگزاری همه پرسی به لایحه رای بدهند و یا برای اجرای برکسیت.»
پیشتر دولت انگلیس اعلام کرده بود پس از مذاکره با حزب کارگر لایحه مربوط به توافق برکسیت را سوم ژوئن (۱۳ خرداد) به پارلمان ارائه خواهد کرد.
دولت انگلیس اعلام کرد ارائه این لایحه اوایل ماه ژوئن ضروری است تا این کشور بتواند اتحادیه اروپا را پیش از تعطیلات تابستانی پارلمان در ماه ژوئیه، ترک کند.
انتهای پیام/