سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیربرنج انبه لذیذ و مقوی پیشنهادی برای سفره افطار

امروز قصد داریم شیربرنجی متفاوت هم از لحاظ مزه و هم از لحاظ محتوا را آموزش دهیم، شیربرنج انبه پیشنهاد امروز برای سفره افطار شماست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیربرنج و شله‌زرد دو خوراکی است که معمولا در ماه مبارک رمضان زیاد تهیه می‌شود؛  این شیربرنج به دلیل مقوی و نیروزابودن یکی از بهترین خوراکی‌ها برای وعده افطار است. انبه با توجه به خوشمزگی و چاق‌کننده‌‎بودن لقب «شاه میوه‌ها» را به خود اختصاص داده است. این میوه استوایی لذیذ که بیش از هزار نوع دارد، بومی جنوب و جنوب شرق آسیاست. این میوه علاوه بر داشتن کالری بالا، ارزش غذایی زیادی دارد و بیماری‌های متعدد را درمان می‌کند. در این بخش با طرز تهیه یک دسر خوشمزه با انبه آشنا می‌شوید.


بیشتربخوانید : دستور تهیه ران دودی با نوعی سس لذیذ


مواد لازم برای تهیه شیربرنج انبه:
کره: دوونیم قاشق غذاخوری
چوب دارچین: یک تکه
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
انبه پوست‌شده و خردشده: یک عدد رسیده
روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
برنج: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
شیرعسل: یک‌ونیم پیمانه
پوست لیمو: یک عدد
پودر جوزهندی: کمی

طرزتهیه:
کره را در قابلمه‌ای ذوب کنید. چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و هم بزنید.
انبه تکه‌شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاراملی شود. سپس تکه‌های انبه را دربیاورید، اما چوب دارچین را درنیاورید. در همان قابلمه روغن را اضافه کنید و برنج را در آن تفت دهید. شیر، شیرعسل، پوست لیمو و بقیه شکر را به آن اضافه کنید و پس از جوش‌آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ۲۰دقیقه روی حرارت بپزد. پس از پخت، پودر جوزهندی را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. نصف انبه را به قابلمه اضافه و با هم مخلوط کنید. بگذارید شیربرنج در یخچال سرد شود. قبل از سرو با بقیه تکه‌های انبه، شیربرنج را تزیین کنید. دسر شما آماده است.

منبع: روزنامه شهروند

انتهای پیام/

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.