وی افزود:یک قطعه عکس و کارت درمان کمیته امداد برای صدور دفترچه بیمه سلامت نیاز است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان عنوان کرد: در حال حاضر ۱۹ هزار نفر دراستان همدان زیر پوشش کمیته امداد هستند.
فرجی در ادامه با بیان اینکه میزان هزینه های سطح 2 بیمه سلامت از۳۳۰ میلیارد ریال در سال ۹۶ به ۳۰۱ میلیارد ریال در سال گذشته کاهش یافت. گفت مطالبات بیمارستانهای دولتی علی الحساب تا مهر و آبان ۹۷ و بیمارستانهای غیردولتی، خصوصی، داروخانهها هم تا آبان سال گذشته پرداخت شده است.
وی افزود:۱۳۴ مرکز در استان سطح یک ما هستند ادامه داد: تیم مستقل و بیمه شدگان روستایی که با کمترین هزینه میتوانند درمان شوند و بالغ بر ۸۰ در صد قابل در مان هستندافزود:سال گذشته کل بدهیهای سال ۹۶ بخش خصوصی پرداخت شد و برای داروخانهها از سال ۹۶هیچ بدهی باقی نمانده است.
مدیرکل بیمه سلامت همدان یکی از مهمترین اهداف بیمه سلامت را الکترونیکی شدن کامل سازمان سلامت دانست و گفت: مقدمات اجرای طرح نسخه نویسی، رسیدگی و ارجاع الکترونیکی در حال انجام است.
فرجی با بیان اینکه در حال حاضر این طرح در یک شهر از هر استان اجرا میشود، اضافه کرد: با هماهنگیهای انجام شده با اداره تأمین اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمانهای مرتبط، شهر همدان با توجه به فراهم بودن نسبی زیرساختها برای اجرای طرح انتخاب شد.
وی افزود:برای دستیابی به این رقم محدودیت هایی در مراجعه به صندوق بیمه همگانی ایجاد شد به گونه ای که با مصوبه مجلس حجم مراجعه به بخش خصوصی کاهش یافت و بیشتر مراجعه ها برای درمان سرپایی بود.
مدیرکل بیمه سلامت همدان عنوان کرد:بیمه سلامت برای اطلاع رسانی کارآمد و ارتقای سطح آگاهی های عمومی متعهد بوده و از این رو اقدام به راه اندازی سامانه رسیدگی به شکایات بیمه شدگان به شماره سراسری ۱۶۶۶ کرده است.
انتهای پیام/ب