سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد کدو حلوائی با اسفناج + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد کدو حلوایی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال یک سالاد  پر خاصیت  و خوشمزه می‌گردید سالاد کدو حلوایی با اسفناج یکی از بهترین هاست. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این سالاد آشنا شوید.


مواد لازم برای ۴-۶ نفر :

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

کدو حلوائی پوست گرفته ۴۰۰ گرم

آب مرغ ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

آب ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

کوس کوس (بلغور) ۲ پیمانه

برگ اسفناج خرد کرده ۱۵۰ گرم

گردو تست‌کرده ۱۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس:

آبلیموی تازه یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون یک‌چهارم پیمانه

عسل یک قاشق چایخوری

پودر زیره یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

روش تهیه سالاد کدو حلوائی با اسفناج :

روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید.

حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود.

سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس:

تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

منبع: شور وشیرین

انتهای پیام/

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.