سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران گزارش می‌دهد؛

شکوفایی اقتصاد خانواده آملی با صادرات ۹۰۰ میلیون تومانی نهال‌های جنگلی+فیلم

خانواده آملی با تولید، پرورش و صادرات سالانه یک میلیون اصله نهال جنگلی به ارزش ۹۰۰ میلیون تومان به شکوفایی اقتصادی رسیدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، ۱۵۰ گونه جنگلی در ۲ میلیون هکتار جنگل‌های شمال کشور یافت می‌شود،  در روستای چندر محله آمل هم کشاورزی به همراه پسرش از ۱۷۰ گونه جنگلی پرورش و نگهداری می‌کنند.


تولید انواع گونه‌های جنگلی سه قاره در آمل

رضایی کارآفرینی آملی که فارغ التحصیل منابع طبیعی و آبخیزداری است ، گفت: در این نهالستان مجموعه‌ای از جنگل‌های آسیا، اروپا و آفریقا بوجود آوردم و اگر کسی بخواهد انواع گونه‌های جنگلی سه قاره را مشاهده کند می‌تواند با مراجعه به این نهالستان بخشی از گونه‌ها را یکجا ببیند.

درخت‌های بلوط، افرا، شیردار، داغدان، نمندار، شمشاد و سرخدار از جنگل‌های شمال ایران، آبیس، سکویا، لاریکس، نوئل از جنگل‌های اروپا، کاج کاشفی، کاج حلب و سدروس از جنگل‌های آسیا و ساکورا و عنبر سائل از جنگل‌های شرق آسیا، پالم، فنیسک و سیکاس از قاره آفریقا در این نهالستان پرورش داده می‌شود.

درآمد ۶۰۰ میلیون تومانی از فروش نهال‌های جنگلی

این پرورش دهنده نهال‌های جنگلی سه قاره جهان گفت: تحصیل در رشته جنگلداری و تجربه ۳۰ سال در منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان سبب شد تا به پرورش نهال‌های جنگلی علاقمند شوم.

رضایی افزود: پرورش نهال را ابتدا در مساحت ۵ هزار متر مربع آغاز کرده و هم اکنون در حدود دو هکتار بیش از ۱۵۰ گونه جنگلی بومی و غیر بومی را تکثیر، تولید و پرورش داده است.

وی گفت: هدف از راه اندازی این نهالستان احیا جنگل‌های شمال و خارج شمال کشور بوده و بعد مدتی به فکر اقتصادی کردن و صادرات این محصول افتاده است.

روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ گونه درخت جنگلی از این نهالستان خارج و در فضاسازی شهری و احیای جنگل‌های کشور استفاده می‌شود.

این کارآفرینی آملی گفت: سالی ۶۰۰ میلیون تومان از پرورش یک میلیون اصله نهال جنگلی سه قاره در استان درآمد دارد.


صادرات نهال‌های جنگلی به ۵ کشور

پسر آقای رضایی که فارغ التحصیل معماری فضای شهری است با استفاده از این فرصت زمینه رشد اقتصادی و ارز آوری را برای کشور فراهم کرده است.

محمد رضایی کارآفرین آملی گفت: کشور‌های عراق، عربستان، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و ارمنستان طالب گونه کمیاب بومی جنگل‌های شمال تاکنون بودند و ما از فرصت استفاده کردیم و توانستیم ۳۰۰ هزار اصله نهال به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان صادرات داشته باشیم.

 

تکمیل پازل اقتصادی این دو کارآفرین آملی با گسترش تولید در سه بخش کشاورزی

این تمام توان این پدر و پسر کشاورز آملی برای شکوفایی اقتصاد کشور نیست، این دو کارآفرین رونق تولید را به بخش‌های دامداری، پرورش زنبور عسل و کشت برنج هم بردند.

رضایی پرورش دهنده نهال‌های جنگلی سه قاره جهان گفت: در کنار تولید نهال ۳ هکتار شالیزار دارم که کشت برنج را انجام می دهد و سالانه در هر هکتار ۳ تن برنج برداشت می‌کند و در ارتباط با رونق اقتصاد کشورش سهیم باشیم.

وی افزود: در بخش زنبور داری نیز با ۶۰ کندو زنبور و تولید ۷۰۰ کیلوگرم عسل، بیش از ۸۰ میلون تومان درآمد دارد.

پسر این کارآفرینی آملی گفت: در بخش دامداری با پرورش ۱۲ راس دام سنگین و تولید سالانه ۵ هزار و ۴۷۵ کیلوگرم شیر، محصولات لبنی و ۸ راس گوساله به رونق تولید در کشور کمک کرده است.

این کارآفرینان آملی قصد دارند امسال با افزایش مساحت نهالستان به ۴ هکتار تعداد گونه‌های جنگلی نادر بیشتری پرورش دهند تا سهم حضورشان در بازار‌های صادرات نهال بومی مازندران از ۳۰۰ میلیون تومان به دو برابر افزایش یابد.

وقتی کار و تلاش محور توسعه کشور قرار بگیرد و به تولید کننده به چشم یک جهادگر نگاه شود آن وقت است تولید کشور هم رونق می‌گیرد.


گزارش از آتنا رستمی آله خیلی

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.