سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی

مدیر کل دامپزشکی استان فارس گفت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی با ۳۳ گروه ثابت و سیار در ایام ماه مبارک رمضان آغاز شد.

یعقوب مهندس مدیر کل دامپزشکی استان فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، گفت: در ماه مبارک رمضان نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی، توسط اداره‌های دامپزشکی شهرستان‌ها تشدید می‌شود.

وی بیان کرد: ۳۳ اکیپ ثابت و سیار و با تعداد ۶۱ نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز، بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می‌کنند.

مهندس اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآورده‌های خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعه‌بندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودرو‌های فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های بسته‌بندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش دهند.

وی اظهار کرد: شهروندان محترم می‌توانند الگوی صحیح خرید انواع فرآورده خام دامی را در پرتال اداره کل دامپزشکی استان فارس به آدرس fars.ivo.ir مشاهده کنند.

مدیر کل دامپزشکی فارس تصریح کرد: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان سال گذشته بیش از ۱۳ هزار کیلوگرم انواع فرآورده‌های خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
انتهای پیام/م

نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی

برچسب ها: دامپزشکی ، رمضان 98
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.