به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، جواد نگارستانی کارشناس اداره کل دامپزشکی استان کرمان گفت: نیروهای اداره کل دامپزشکی استان نهایت سعی خود را در راستای تحقق امنیت و سلامت غذایی به کار میگیرند.
وی تصریح کرد: ۴۱ اکیپ در قالب ۲۴ اکیپ سیار و ۱۷ اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت میکنند.
وی گفت: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها، هتل ها، چلوکبابیها و ... همچنین خودروهای ویژه حمل فراوردههای خام دامی، کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی و کارگاههای فرآوری و بسته بندی فراوردههای خام دامی است.
کارشناس دامپزشکی از برقراری کشیک در شبکههای دامپزشکی کلیه شهرستانها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینهای حمل فراورده دامی و انجام آزمایشات لازم در مورد فراوردههای دامی در این ایام خبر داد.
وی افزود: روسا کلیه شبکههای دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده، بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ... اعمال میشود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد میکنند.
نگارستانی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف (عرضه گوشت قرمز بدون مهر دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده، عرضه مرغ قطعهبندی شده فاقد هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید، انقضا و کد دامپزشکی و...) مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ و شماره پیامک ۳۰۰۰۲۳۱۵۱۲ گزارش کنند.
انتهای پیام/ی