به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسا فر، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان امروز گفت: باغداران گیلانی کار برداشت شکوفه بهار نارنج را از ۱۱ هزار و ۱۲۰ هکتار از باغ های مرکبات خود آغاز کردند.
وی افزود: پیش بینی میشود باغداران گیلانی امسال ۱۳ تن شکوفه بهار نارنج برداشت کنند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: باغداران مرکبات در گیلان سالانه با برداشت و فرآوری شکوفههای بهار نارنج بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال درآمد کسب میکنند.
منوچهر پارسا فر، با بیان اینکه مصرف بهار نارنج علاوه بردرمان بیماریهای عصبی، نشاط آور و آرام بخش نیز است ، افزود: رودسر، لنگرود، املش، لاهیجان و تالش مهمترین مناطق رویش شکوفههای بهار نارنج در استان گیلان است.
وی ، با اشاره به اینکه مربا، عرق، دم نوش و شربت از فرآوردههای بهارنارنج است، تصریح کرد: باغداران گیلانی همه ساله پس از برداشت شکوفه های بهار نارنج جشنواره ای نیز با هدف شکرگزاری ، معرفی هرچه بیشتر خواص درمانی بهار نارنج وهمچنین حفظ سنت های بومی استان برگزار می کنند.
انتهای پیام/م.ع