جشنواره استانی بهار نارنج امروز در پارک فجر لنگرود برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛

بهار نارنج به شکوفه های درختان مرکبات گفته می شود.

از این شکوفه ها برای تهیه دمنوش و مربا استفاده می شود.

گیلان 11هزار و 118 هکتار باغ مرکبات دارد.

دبیر جشنواره بهار نارنج امروز گفت : در این جشنواره مواد غذایی و فرآورده های بهار نارنج به همراه صنایع دستی هنرمندان گیلان در 36 غرفه در معرض نمایش و فروش گذاشته شد.

منوچهر مهدی پور افزود : اجرای موسیقی محلی و آیین های بومی از دیگر برنامه های جشنواره استانی بهار نارنج بود.

وی اضافه کرد : این جشنواره با همکاری شهرداری ، شورای اسلامی و اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری شهرستان لنگرود برگزار شد.

معاون امور مجلس ، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری کشور در حاشیه برپایی جشنواره استانی بهار نارنج در لنگرود گفت : جشنواره های بومی - محلی راهکاری برای حفظ سنت ها و آداب بومی است.

اسدالله درویش افزود : در زمان کنونی بیش از 100 جشنواره بومی - محلی در کشور برگزار می شود.

وی با اشاره به نقش جشنواره های بومی – محلی در رونق صنعت گردشگری اضافه کرد : با برپایی این جَشنواره ها توانمندی های گردشگری مناطق مختلف بیشتر معرفی می شود.

مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان هم گفت : در گیلان جشنواره های مختلفی در مناطق جلگه ای و کوهستانی برگزار می شود که نشان دهنده فرهنگ غنی این استان است .

رضا علیزاده افزود : تلاش می کنیم جشنواره های بومی- محلی گیلان را ثبت ملی کنیم.

وی اعلام کرد : در زمان کنونی 16 میراث معنوی گیلان ثبت ملی شده است.

رضا کحالی شهردار لنگرود هم از نبود درختان مرکبات در محل برگزاری جشنواره گله کرد و گفت : قرار است در پارک فجر که یکی ازبزرگترین پارک های لنگرود است 150 اصله نهال درختان مرکبات کاشته شود.


برپایی جشنواره استانی بهار نارنج  در لنگرود


انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.