خوردن سبزیجات با خطر کمتر سرطان همراه است؛ به ویژه سرطان ریه و کولون. مطالعات نشان داده است که سولفورفان، ترکیب گوگردی که سبزیجات چلیپایی دارند به این سبزیجات قدرت مبارزه با سرطان را میدهد.
سولفورفان میتواند هیستون دیازتیلاز آنزیم (HDAC) که میتواند در پیشرفت سلولهای سرطانی دخیل باشد را مهار کند.
یکی دیگر از ویتامینهای مهم بروکلی فولات است، که سبب کاهش خطر سرطان سینه در زنان میشود. مصرف فولات در برابر سرطان روده بزرگ، معده، پانکراس و سرطان دهانه رحم نقش محافظت کننده دارد.
کلم بروکلی بعلت داشتن ویتامین K. باعث بهبود جذب کلسیم و کاهش دفع ادراری کلسیم میشود ودر کل موجب بهبود سلامت استخوان میشود.
کلم بروکلی حاوی کلسیم است. کلم بروکلی غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. ویتامین C، هنگامی که به شکل طبیعی خود مصرف شود، میتواند به مبارزه با آسیبهای پوستی ناشی از خورشید و آلودگی برود، و باعث کاهش چین و چروک پوست و بهبود کلی پوست شود.
ویتامین C نقش مهمی در تشکیل کلاژن، سیستم پشتیبانی اصلی پوست دارد. ویتامین A و ویتامین E نیز برای پوست سالم به نظر میرسند، که هر دوی آنها را بروکلی فراهم میکند.
خوردن غذاهای حاوی فیبر طبیعی مثل بروکلی میتواند سبب حفظ دستگاه گوارش سالم و کاهش خطر سرطان روده بزرگ شود.
منبع: شفقنا
انتهای پیام/