وی با اشاره به اقدامات انجامشده در وزارت بهداشت برای توسعه و نهادینه کردن طب ایرانی، افزود: خوشبختانه با تاسیس رشته طب ایرانی به عنوان یک مقطع تحصیلات تکمیلی برای پزشکان و حمایت متولیان سلامت کشور برای ایجاد دانشکدهها و گروههای طب ایرانی در دانشگاههای علوم پزشکی، زمینه معرفی این مکتب غنی به صورت قانونمند و منطقی فراهم شده است.
مشاور وزیر بهداشت بر تعامل بیشتر با معاونتهای آموزش، پژوهش، بهداشت و درمان دانشگاههای علوم پزشکی تاکید کرد و گفت: توسعه طب ایرانی و پیشبرد اهداف اسناد بالادستی موجود، در درجه اول همت متخصصان این حوزه را میطلبد تا با تلاش خود، حمایت دستاندرکاران نظام سلامت کشور را جلب کرده و زمینههای لازم برای همکاری با دیگر بخشهای دانشگاههای علوم پزشکی را فراهم کنند.
در ادامه نشست نفیسه حسینی یکتا، معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت ضمن ارائه گزارشی از بازدیدهای دورهای انجامشده از دانشکدهها، گروهها و ادارات طب ایرانی دانشگاههای علوم پزشکی گفت: مقرر شده است کمیتههای سهگانه آموزش، پژوهش و درمان در دفتر طب ایرانی ایجاد شده و جلسات هر کمیته به صورت ماهیانه تشکیل شود.
وی افزود: تهیه چکلیستهای بازدید در سال جاری و برنامهریزی و تعیین استراتژیهای لازم در اجرای برنامههای هر یک از این حوزهها در سطح کشور، از جمله اهداف تشکیل این کمیتههاست.
علیرضا عباسیان، معاون تعالی دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت نیز در این نشست، با اشاره به برنامه در دست اقدام این دفتر برای تدوین هندبوک طب ایرانی، گفت: ویرایش جدید درسنامه مبتنی بر شواهد طب ایرانی نیز آغاز شده است و ارائه نظرات و همکاری متخصصان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها، به تدوین هرچه بهتر این درسنامه کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای پیام/