وی افزود: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات ارگانیک وجود داشته باشد، همچنین برای عدم استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی، فرآیندهای حداقل ۵ تا ۷ ساله تعریف شده است، بنابراین زمینهای کشاورزی که ادعا میشود محصولات ارگانیک دارند باید در طول بازههای زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند.
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است، عنوان کرد: در محصول ارگانیک باید باقیمانده موادی که برای سلامت مضر است در حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.
مفید خاطرنشان کرد: توانایی ما در بازرسی محدود است، بنابراین نیاز به حمایت بین بخشی و همکاری مردم در این زمینه است.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/