به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید مفید مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درمورد محصولات ارگانیک اظهار کرد: برداشت غلطی در این مورد وجود دارد که مردم تصور میکنند هر محصولی که یک کشاروز برای کشت آن از سم یا کود شیمیایی برای یک سال زراعی استفاده نکرده باشد، ارگانیک است.
وی افزود: براساس استانداردهای جهانی، برخی مواد نباید در محصولات ارگانیک وجود داشته باشد، همچنین برای عدم استفاده از این مواد در محصولات کشاورزی، فرایندهای حداقل پنج تا هفت ساله تعریف شده است، بنابراین زمینهای کشاورزی که ادعا میشود محصولات ارگانیک دارند باید در طول بازههای زمانی مشخص از کود و سموم استفاده نکرده باشند.
مدیرکل فراوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه برای ایجاد شرایط تولید محصولات ارگانیک واقعی به برنامه هدفدار نیاز است، عنوان کرد: در محصول ارگانیک باید باقی مانده موادی که برای سلامت مضر است، حداقل باشد و این مورد در یک دوره مشخص شده تکرار شود.
مفیدیادآوری کرد: توانایی ما در بازرسی محدود است، بنابراین نیاز به حمایت بین بخشی و همکاری مردم در این زمینه بوده و اطلاع رسانی در زمینه محصولات ارگانیک و تغذیه سالم نقش آموزش و پروش، صدا سیما و دانشگاهها بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام/