سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه اسپاگتی کربونارا

در این مطلب دستورالعمل تهیه اسپاگتی کربونارا را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماکارونی کربونارا یک غذای فوق العاده خوش مزه و راحت و البته محبوب ایتالیایی‌ها می باشد. در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این ماکارونی خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر:

اسپاگتی ۳۰۰ گرم

بیکن خرد کرده ۱۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روغن زیتون به میزان لازم

شیر ۵۰ میلی لیتر

خامه ۱۰۰ میلی لیتر

زردۀ تخم مرغ ۱ عدد

روش تهیه:

اسپاگتی را به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بریزید تا بپزد.

سپس آن را آبکش کنید.

حالا بیکن‌ها را همراه با نمک و فلفل مزه دار کرده، در تابه تفت دهید و کنار بگذارید.

اینک پاستا را در تابۀ مناسبی بریزید و با اندکی روغن زیتون گرم کنید.

بعد مخلوط شیر و خامه را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

در آخر بیکن را بیفزائید و وسط پاستا یک حفره ایجاد کرده و زرده تخم مرغ را در حفره بگذارید و اجازه دهید تا زرده اندکی خودش را بگیرد و عسلی شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

طرز تهیه ماکارونی کربونارا

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.