به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رب گوجه فرنگی در اغلب غذاهای ایرانی جایگاه بزرگی دارد. پس چه بهتر که دستورپخت آن را بلد باشیم و هر زمانی که میتوانیم این رب را به صورت خانگی تهیه و در یخچال نگه داری کنیم. به همین منظور در ادامه طرز تهیه این رب خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری
کره - ۱۰۰ گرم
آب لیموی ترش تازه – نصف پیمانه
آب – یک پیمانه
آرد سفید - یک قاشق سوپ خوری
فلفل و نمک - به مقدار کافی
طرز تهیه:
در یک ظرف مناسب کره را روی حرارت قرار میدهیم تا گرم شود. بعد آرد را کمی تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود.
سپس رب گوجه فرنگی، کمی نمک و فلفل را در آن میریزیم و تفت میدهیم. کمی که ربها سرخ و بوی خامی آرد گرفته شد آب را هم اضافه میکنیم و میگذاریم تا همه مواد با هم به جوش آیند و کم کم غلیظ شوند. آب لیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از این که غلیظ شد آن را از روی حرارت بر میداریم. پس از سرد شدن، آن را در ظرف مناسبی میریزیم.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/