وی ادامه داد: ۵۴ میلیارد مکعب در سدها ذخیره شد و بیش از ۸۰ میلیارد متر مکعب بارش داشتیم.
حناچی به حوادث شیراز اشاره کرد و گفت: علت حوادث در فارس بارشها نبود و بلکه دستکاری در طبیعت خسارات را به همراه داشت.
شهردار تهران با اشاره به اینکه کشوری با قدمت هستیم بیان کرد: سابقه بارشها حتی در اشعار فردوسی هم آمده است و وقتی این آموزه ها را فراموش میکنیم باید تبعات آن را هم بپذبریم.
وی به حادثه خوزستان اشاره کرد و اظهار کرد: دبی بالای آب در خوزستان فرایند ناگهانی بود و مسئولان خوزستان نگران آبگرفتگی شدید شهرستانهای این استان بودند.
حناچی با اشاره به حادثه خرم آباد تصریح کرد: هیچکدام از هستههای مرکزی شهرها زیر آب نرفت و هیچ پل تاریخی جز یکی از پل های دوره ساسانی که منهدم شد، خسارت نداشتیم.
شهردار تهران تاکید کرد: در بازار زند شیراز آبگرفتگی شدیدی داشتیم اما بازار صدمهای نخورد چرا که معماری مناسبی داشت و اساس طراحی به گونه ای بود که در مقابل سیل ایستادگی کند.
وی با اشاره به اینکه آموزههای تاریخی درباره سیل را فراموشم کردیم، گفت: این غفلت تبعاتی برای ما به دنبال داشت.
حناچی به بررسی حادثه پلاسکو به وسیله دانشگاه تربیت مدرس اشاره و تصریح کرد: نتایج بررسی ها منجر به تفاوت مثبت در تجهیزات آتش نشانی کشور شد، آموزش آتش نشانی کامل تغییر کرد و متوجه شد برای مأموریتهای نامتعارف آمادگی نداشته است بنا به این تغییراتی در آیین نامه ها حاصل شد.
شهردار تهران از تهیه گزارشی درباره سیل امسال هم خبر داد و گفت: امیدوارم نسل جدید دانشگاه ها که کارآفرین هستند هرچه زودتر شکل گیرد؛ هرچند پدیده های دانش بنیان مانند تاکسیها اینترنتی نتیجه این نگاه است.
وی ادامه داد: برای اینکه بتوانیم از طریق خلاقیت و نوآوری تولید ثروت کنیم و هیچ عقل سلیمی به دنبال تحریم و استقبال از آن نمیرود چراکه تبعات جبران ناپذیری دارد اما با تیمی رو به رو هستیم که فقط به زانو در آوردن کشور را میخواهد بنابراین باید تلاش کنیم این بزرگترین تهدید را بزرگترین فرصت بدانیم.
وی افزود: موفقیتهای امروز ما حاصل از تجربیات گذشته ما در ایام مقدس است و اگر آن تجربیات نبود اکنون موفق نمیشدیم.
انتهای پیام/