سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد تبوله با باقلا + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه تبوله با باقلا را به شما آموزش می دهیم.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تبوله نام یکی از انواع سالادهای کشورهای عربی است که نوع معمولی آن را با سبزیجات و مواد مقوی مختلفی درست می‌کنند.


بیشتربخوانید : روش تهیه کوکوی مرغ با پنیر موزارلا


بلغور گندم پخته شده – ۲۵ گرم
باقلای سبز پخته شده – ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده – یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون - ۴ قاشق غذاخوری
پوست رنده شده و آب لیمو- یک عدد
سیر رنده شده – یک تا ۲ حبه
پیازچه خردشده – کمی
گوجه فرنگی خرد شده – یک عدد
جعفری خردشده – کمی
نعناع خردشده - کمی
سماق – کمی

برای تهیه این سالاد، ابتدا باقلا‌هایی که پوست آن را گرفته و پخته اید داخل یک کاسه بریزید. آب اضافه بلغور را بگیرید و به باقلا اضافه کنید.
پیازچه، نعناع، جعفری، سیر رنده شده، روغن زیتون، زعفران، گوجه فرنگی و لیمو را اضافه کنید و در صورت تمایل کمی سماق روی آن بپاشید.
این سالاد را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید و سپس میل کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه سالاد تبوله

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.