سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهردار اهواز خبر داد:

احداث ۶۲.۵ کیلومتر دایک برای حفاظت از اهواز در برابر سیل

شهردار اهواز گفت: برای حفاظت از اهواز در برابر سیل ۶۲.۵ کیلومتر دایک حفاظتی در همین روز‌های اخیر احداث شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، منصور کتانباف شهردار اهواز با اشاره به محلات آسیب پذیر در برابر سیلاب گفت: هفت منطقه غرب اهواز شامل عین ۲، گلدشت، کوی سیاحی، کوی سادات، مندلی، سلیم آباد و ملاشیه با جمعیت بیش از ۱۱۸ هزار نفر درگیر سیلاب هستند و مشکلات بهداشتی همچون پس ماندگی آب و فاضلاب آن‌ها را تهدید می‌کند.

کتانباف عنوان کرد: از دوم فروردین ماه امسال پس از اخطاریه‌های ستاد مدیریت بحران استانداری خوزستان بالغ بر ۶۲.۵ کیلومتر دایک حفاظتی در اطراف جاده ساحلی احداث شد.

وی بیان کرد: در روز‌های اول تصور می‌شد این شهر برای دبی دو هزار و ۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه رودخانه کارون تاب آوری ندارد، اما به دلیل اقدامات انجام شده با افزایش دبی رودخانه کارون در اهواز به سه هزار و ۳۰۰ متر مکعب بر ثانیه نیز مشکلی ایجاد نشد.

شهردار اهواز تصریح کرد: بیش از ۹۵ درصد بوستان‌های ساحلی اهواز شامل تأسیسات برق، روشنایی، مبلمان شهری، آسفالت، سیستم‌های آبیاری و چمن از بین رفته است.

وی با اشاره به اینکه ۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی به دلیل بالا آمدن دبی رودخانه کارون تخریب شده است، افزود: بلوار ساحلی اهواز تفرجگاه اصلی مردم این شهر محسوب می‌شود و باید هر چه سریع‌تر بازسازی شود.

به گفته کتانباف از دیگر مشکلات پیش آمده در اثر افزایش دبی رودخانه کارون در اهواز مسدود شدن جاده ساحلی و ایجاد گره‌های ترافیکی در سطح شهر است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر بیشتر فاضلاب شهر در رودخانه کارون تخلیه می‌شود که درحال حاضر به دلیل بالا آمدن سطح آب شبکه‌های دفع فاضلاب تحت فشار هستند، نتیجه این شرایط پس زدگی فاضلاب در برخی مناطق است اگرچه شرکت آبفا درحال تخلیه فاضلاب است، اما به پمپ‌های بیشتری برای پاکسازی مناطق از فاضلاب نیاز دارد.

شهردار اهواز با انتقاد از عدم پرداخت حق آلایندگی شرکت نفت به شهرداری اهواز گفت: با وجود حکم دادستانی، تاکنون این حق آلایندگی پرداخت نشده است که انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی در این خصوص ورود کند.

کتانباف عنوان کرد: مردم ایران به ویژه استان خوزستان در مقابله با سیل خوزستان حماسه آفرینی کردند مردم غرب اهواز به دلیل عدم امکان ورود تجهیزات و ماشین آلات سنگین مقابل سیلاب سیل بند‌های انسانی تشکیل دادند.

به گفته وی، در یک دهه گذشته حداکثر بارندگی در اهواز ۱۳۲ میلی‌متر و متوسط بارندگی این شهر در دوره‌های ترسالی ۲۵۰ میلی‌متر بوده است، اما در سال آبی جاری ۵۰۰ میلی‌متر بارندگی در اهواز ثبت شده است.

شهردار اهواز ادامه داد: در آمار کلانشهر اهواز یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، اما این شهر به شهروندان سه شهرستان باوی، حمیدیه و کارون نیز خدمات رسانی می‌کند و از این رو باید توجه ویژه‌ای به اهواز شود.

انتهای پیام / ا 

۳۰۰ هکتار از بلوار ساحلی اهواز تخریب شده است

برچسب ها: سیل ، امداد و نجات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.