مواد لازم:
۱ عدد کدوحلوایی ریز یا کدو گردویی
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری نمک
نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه، تازه آسیاب شده
۱ قوطی سس اسپاگتی
۱ بسته نودل لازانیا
۳ فنجان پنیر ایتالیایی
ربع فنجان ریحان تازه
بیشتر بخوانید: روش تهیه سالاد ماکارونی و تخممرغ
دستور تهیه:
فر را بگذارید در دمای ۳۷۵ درجه داغ شود. با چنگال کدوحلوایی یا کدو گردویی را سوراخ کنید و داخل فویل پیچیده و نیم ساعت در فر بپزید تا نرم شود. سپس آن را از فر درآورده و بگذارید سرد شود.
با چاقوی تیزی آن را از طول دو نیم کنید و دانه هایش را جدا کنید. حالا هر دو نیمه را در ظرف فر گذاشته و بیست دقیقه دیگر در فر بپزید.
سپس نیمهها را از فر درآورید و با قاشق داخل آنها را خالی کنید. از گوشت کدوحلوایی به عنوان مواد لازم برای غذای دیگری استفاده کنید و آن را دور نریزید.
داخل این دو نیمه روغن زیتون بچکانید و رویش نمک و فلفل بپاشید.
با قاشق کمی سس اسپاگتی داخل هر نیمه بریزید. روی آن نودل لازانیا بریزید (نودلها را کمی خرد کنید)، سس بیشتری بریزید و یک لایه نازل از پنیر رویش بگذارید. چند لایه از این مواد بریزید تا کل هر نیمه پر شود.
حالا نیمهها را دوباره در ظرف فر بگذارید و رویش فویل بکشید. نیم ساعت در فر بپزید و سپس فویل آن را درآورده و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا پنیر روی آن حباب بزند و کمی قهوهای شود.
قبل از سرو کردن آن را با ریحان تزئین کنید و اگر لازم بود، نمک و فلفل بپاشید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/