به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تهیه انواع ترشیهای رنگارنگ و خوشمزه بعنوان چاشنیهای محبوب سفرههای ایرانی رواج گستردهای در ایران دارد.
بیشتربخوانید: چگونه ترشی یونانی درست کنیم؟
در ادامه طرز تهیه ترشی زیتون را به شما آموزش می دهیم.
زیتون، بیهسته و اسلایس شده - نیم کیلوگرم
هویج - حدود ۸۰۰ گرم
سیر- یک بوته بزرگ
آب - یک و نیم لیوان
سرکه - ۲ لیوان
سیاه دانه - کمی
نمک - به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه - به مقدار دلخواه
فلفل قرمز - به مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگی - ۳ قاشق غذاخوری
اول هویج و سیر را در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید. سپس همه مواد به جز سیاه دانه را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید، وقتی جوشید بگذارید با در بسته ۵ دقیقه بجوشد. سپس زیرش را خاموش کنید. سیاه دانه را اضافه و سریع تا داغ است شیشهها را پر کنید و در آنها را محکم ببندید و برعکس کنید تا همین طوری بماند و خنک شود.
این طوری هواگیری (کنسروی) میشود و در دمای محیط تا مدتی سالم میماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً در شیشهها فلزی و حسابی محکم باشد.
نکته:
این روش را برای انواع مربا و شربتها هم میتوانید استفاده کنید، چون به ماندگاری بیشتر در دمای محیط خیلی کمک میکند. ترشی بعد از دو هفته آماده است، ولی بهتر است یک ماه بماند تا کاملاً جا بیفتد، بعد از اینکه درش را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
رب گوجه فرنگی را باید در یک قاشق روغن مایع تفت بدهید تا بوی خامیاش گرفته شود.
این ترشی بهتراست کمی تند باشد، ولی با این حال مقدار فلفلش دست خودتان است.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/