سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رولت گردویی با روکش شکلات

در این مطلب دستورالعمل تهیه رولت گردویی با روکش شکلات را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت گردویی با روکش شکلات طعم بسیار عالی دارد و در عین حال مواد اولیه خاصی ندارد و معمولا دم دست همه ماست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمان، در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد
شکر ریز: ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
آرد: ۷۰ گرم
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی آسیاب‌شده: نصف پیمانه
آب گرم شده: ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
پودر قند: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر آن قدر می‌زنیم تا حجیم و کش دار شود.

۲. سفیده‌ها را با باقی مانده شکر تا حدی می‌زنیم که از ظرف بر نگردد.

۳. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.

۴. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می‌کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌کنیم.

۵. در کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و مایه کیک را می‌ریزیم و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.

۶. میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت می‌گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.

۷. روی کیک را خامه می‌کشیم و رول می‌کنیم. برای روکش از شکلات ذوب‌شده استفاده می‌کنیم.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

چگونه رولت گردویی با روکش شکلات درست کنیم؟

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.