مواد لازم برای ۴-۶ نفر:
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده ۱۵۰ گرم
بادمجان خرد کرده ۳ عدد کوچک
کدو سبز خرد کرده ۲ عدد کوچک
گوجۀ گیلاسی قرمز و زرد از هر کدام ۲۵۰ گرم
سرکۀ بالزامیک یک چهارم پیمانه
سیر له کرده ۱ حبه
کوسکوس (بلغور عربی) ۳۰۰ گرم
آب مرغ ولرم یک و یک دوم پیمانه
پنیر پارمسان یک چهارم پیمانه
ریحان خرد کرده ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
کره ۱۰۰ گرم
روش تهیه:
در تابۀ مناسبی روغن زیتون را گرم کنید.
آن گاه پیاز را تفت دهید تا سبک و طلائی شود.
بادمجان و کدو را نیز بیفزائید و قدری تفت دهید.
سپس گوجه ها، سرکه و سیر را هم افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن شعله را خاموش کنید و سبزیجات تفت داده را کنار بگذارید.
حال کوسکوس را به مدت ۵ دقیقه در آب مرغ خیسانده و بعد آبکشی کنید و همراه با پنیر، ریحان، نمک و فلفل مخلوط کنید.
اینک هر بار مقداری از مخلوط فراهم کرده را در رینگ ریخته و فشرده کنید و در کره سرخ نمائید.
اکنون کیک کوسکوس سرخکرده را همراه با سبزیجات فراهم کرده در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/