سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه کوکی مرمری بادام زمینی و شکلات

در این مطلب دستورالعمل تهیه كوكی مرمری بادام زمینی و شكلات را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکی مرمری بادام زمینی و شکلات یکی از شیرینی‌هایی است که می‌توانید از خوردنش لذت ببرید. طرز تهیه این شیرینی را در ادامه به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای ۳۰-۳۵ عدد

کره ٢٥٠ گرم

شکر قهوه‌ای روشن ٢٠٠ گرم

شکر سفید ١٠٠ عدد

تخم مرغ ١ عدد

زردۀ تخم مرغ ١ عدد

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد نول ١٩٠ گرم

آرد نان ١٩٠ گرم

بیکینگ سودا سه چهارم قاشق چایخوری

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کرۀ بادام زمینی ٣ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ٣ قاشق سوپخوری

شکلات سکه‌ای ٢٥-٣٠ عدد

روش تهیه:

کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه تخم مرغ، زردۀ تخم مرغ، وانیل و مواد خشک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید.

سپس خمیر فراهم کرده را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت از آن، کرۀ بادام زمینی و به قسمت دیگر پودر کاکائو بیفزائید.

حالا خمیر‌ها را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون هر یک از خمیر‌ها را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و دو خمیر را روی هم بگذارید و به آرامی وردنه بکشید.

سپس خمیر را از وسط برش دهید و دوباره وردنه بکشید.

آن گاه خمیر‌ها را رول کنید و به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر برش بزنید.

حالا روی هر خمیر برش خورده به آرامی وردنه بکشید تا اندکی نازک‌تر شود و بعد یک عدد شکلات سکه‌ای رویش بگذارید و با خمیر دیگری روی آن را بپوشانید.

اینک خمیر‌های فراهم کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی ۱۵-۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.