سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۷ راهکار برای کنترل سردرد‌های میگرنی/ کاهش حملات در دوران بارداری

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: عواملی مثل صدا‌های بلند یا استفاده از شکلات و پنیر احتمال ایجاد حملات میگرنی را افزایش می‌دهد.

بهنام سزاوار متخصص مغز و اعصاب در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره علل بروز میگرن و عوامل موثر در ایجاد حمله‌های میگرنی اظهار کرد: علت ایجاد میگرن و بروز سردرد‌های میگرنی کمی پیچیده است به طور کلی درون خود مغز کیرنده‌های درد وجود ندارد، بنابراین سردرد‌های میگرنی به خود مغز مربوط نمی‌شود، اما با فعال شدن هسته عصبی درون مغز پیام‌هایی به عروق و عضلات این ناحیه ارسال می‌شود که سردرد‌هایی شدید به همراه دارد.
 

سزاوار بیان کرد: میگرن به طور کلی بیماری نهفته‌ است که در درون افراد وجود دارد، علت اصلی بروز این بیماری عوامل ژنتیکی و وراثتی است؛ در واقع میگرن به صورت ارثی درون بسیاری از افراد وجود دارد و تحریک شدن سیستم عصبی باعث فعال شدن این بیماری می‌شود.
 
وی تصریح کرد: عواملی متعدد می‌تواند بر بروز حملات میگرنی تاثیر گذار باشد؛ یکی از مهمترین این عوامل صدا‌های بلند هستند به طور کلی قرار گرفتن فرد میگرنی در معرض صدای بلند چه به صورت مکرر و چه به صورت لحظه‌ای می‌تواند منجر به ایجاد حملات میگرنی یا فعال شدن این بیماری نهفته شود.

متخصص مغز و اعصاب ادامه داد: صدا و نور یکی از مهمترین و تاثیرگذار‌ترین عوامل در تشدید سردرد‌های میگرنی هستند و به همین دلیل است که اغلب افراد مبتلا به این بیماری فضا‌های تاریک و ساکت را برای استراحت و رهایی از سردرد‌هایشان انتخاب می‌کنند.
 

سزاواز تشریح کرد: از دیگر عوامل موثر بر فعال شدن یا ایجاد حملات میگرنی غذا‌ها هستند، استفاده از غذا‌هایی مثل پنیر و مصرف مشروبات الکلی بر تشدید این عارضه تاثیرگذار هستند در مجموع غذا‌های تخمیری اثرات بدی بر سردرد‌های میگرنی دارد.

وی ادامه داد: خوردن شکلات هم از دیگر عوامل موثر بر بروز این اختلال است، اما کافئین در بعضی از افراد می‌تواند به بهبود این سردرد‌ها کمک کند.

متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: عواملی مثل بی‌خوابی، استرس و فشار‌های عصبی ریسک ابتلا به سردرد‌ها و حملات میگرنی را افزایش می‌دهد؛ تغییرات هورمونی هم می‌تواند تاثیر زیادی بر بروز‌ این سردرد‌ها داشته باشد، برای مثال اغلب شاهد هستیم که تعداد حملات در خانم‌های باردار کاهش پیدا می‌کند یا در همه افراد حملات میگرنی در سنین بلوغ افزایش پیدا کرده و به مرور در حدود میان‌سالی کاهش پیدا می‌کند.

سزاوار گفت: بنابر مطالعات انجام شده میگرن کلاسیک در بین خانم‌ها شیوع بیشتری دارد؛ تنها راه مقابله با این بیماری کنترل عوامل موثر و تشدید کننده آن است.
 
انتهای پیام/

عوامل موثر بر بروز میگرن

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۲۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
با سلام.از این دوست عزیز خواهش میکنم که در مورد بوتاکس صحبت‌ کردن . اگه واقعا ابن روش خوبه.لطفا یه کم‌ بیشتر صحبتشونو بیشتر مرتفع کنن
ناشناس
۱۱:۴۹ ۲۲ فروردين ۱۳۹۸
میگرن فقط یک راه درمان داره اونم تزریق بوتاکس درجه یگ به پوست سر هست که راحتت میکنه و بس بقیه رو فقط یک مشت حرف
من سابقه سردرد میگرنی دارم اونم برای 20 سال
الان 37 سالمه
ناشناس
۰۷:۵۱ ۲۳ فروردين ۱۳۹۸
من این مواردی ک ذکر شده حدودا یک ساله رعایت میکنم خیلی مؤثر بوده.
تجربه ای ک من بدست آوردم در مورد میگرن با توجه اوضاع و احوالی ک داشتم اینه که با کنترل رژیم غذایی و شناسایی غذاهایی که اغلب محرک سردردمون میشه تا حد زیادی میشه ازش پیشگیری کرد