علی جعفریان عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: علوم بالینی در چهار دهه گذشته از نظر آموزش پزشکی توسعهای چشمگیر داشته است، به طوری که آموزش این حوزه بر اساس نیازهای کشور انجام شده است و خوشبختانه این برنامه نیاز ما را در راستای نیازمندیهای کشور به نیروهای متخصص فلوشیپ برطرف کرده است.
وی ادامه داد: آموزش پزشکی از پیشرفت قابل توجهی در کشور برخوردار است به طوری که در حال حاضر ما از نظر تعداد نیروهای متخصص هیچ کمبودی نداریم، نیروهای این حوزه از سه هزار نفر به بیش از ۳۵ هزار نفر رسیده و این افزایش افراد تربیت شده در رشتههای تخصصی پزشکی و فوق تخصص فرصتی برای کشور به وجود آورده که بهخوبی پاسخگوی نیازهای درمانی مردم بوده است.
جعفریان بیان کرد: در حال حاضر در دانشگاههای علوم پزشکی بزرگ کشور آموزشها در سطح استانداردهای بینالمللی انجام میشود و خوشبختانه ایران از نظر علمی هیچ کمبودی در رشتههای مختلف پزشکی ندارد.
وی بیان کرد: از نظر تجهیزات پزشکی در برخی از رشتهها با مشکلات روبرو هستیم، به خصوص ملزومات مصرفی که به طور مستقیم با تحریمها مرتبط است و همین مسئله باعث ایجاد مسائلی در تامین برخی تجهیزات با توجه به نوسانات قیمت ارز و مشکلات انتقال پول جهت خرید تجهیزات پزشکی داریم.
جعفریان ادامه داد: متأسفانه برخی از مشکلات باعث شده تا توسعه برخی از تجهیزات پزشکی در کشور غیر ممکن شود و همین مسئله سلامتی مردم را تهدید خواهد کرد.
وی در خصوص راهنماهای بالینی گفت: راهنماهای بالینی در برخی از رشتهها، طراحی و اجرای آن در صورتی عملیاتی میشود تا تمام زیرساختهای در حوزههای مختلف در کشور فراهم شود.
انتهای پیام/