سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستور تهیه لازانیای کلم براکلی

در این مطلب دستورالعمل تهیه لازانیای کلم براکلی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لازانیا هم مثل ماکارونی یکی از انواع پاستا‌های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که این غذا هم مثل انواع پاستا‌ها اصالتی ایتالیایی دارد. این غذا  از نظر مواد شباهت‌هایی هم به پیتزا دارد و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد.

به همین منظور در این مطلب دستور تهیه لازانیای کلم براکلی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای ۶-۸ نفر

لازانیای سبزیجات ۱ بسته

کلم براکلی ۴۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم

فلفل سیا ه. و سفید به میزان لازم

آویشن و جوز هندی به میزان لازم

پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم

روش تهیه

فر را با دمای ۲۰۰ درجۀ سانتیگراد گرم کنید.

آن گاه لازانیا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

سپس کلم براکلی را در آب در حال جوش و نمک به مدت ۱۰ - ۱۵ دقیقه بپزید و آبکش کنید.

اینک آن را ریز خرد کنید و با پنیر خامه ای، فلفل سیاه، فلفل سفید، آویشن و جوز هندی مخلوط کنید.

حالا ورقه‌های لازانیا را روی میز کار بگذارید و از مایه کلم براکلی رویش بریزید و آن را رول کنید.

اکنون لازانیا را در ظرف مخصوص فر بگذارید، رویش پنیر موزارلا بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ - ۴۰ دقیقه بپزید تا سطحش برشته و طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.