مواد لازم برای تهیه سوپ شیر:
جو: ۱/۵ پیمانه
سینه مرغ پخته شده و ریش شده: ۱/۲ پیمانه
هویج متوسط حبهای خرد شده: ۳ عدد
قارچ خرد شده: ۶ عدد
شیر: ۲ پیمانه
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ: یک پیمانه
کره: ۵۰ گرم
جعفری خرد شده: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
لیمو ترش: ۲ عدد
طرز تهیه سوپ شیر:
ابتدا جو کامل پخته شده را داخل قابلمه ریخته و آب مرغ، هویج و مرغ ریش شده را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مواد با هم ترکیب شوند و بپزند. سپس در ظرفی جداگانه کره را بریزید و بگذارید تا آب شود. سپس قارچ را داخل کره آب شده ریخته و آن را روی حرارت متوسط تفت دهید. در حین سرخ کردن قارچ، نمک و فلفل را اضافه کنید. بعد از اینکه قارچ کاملاً سرخ شد آن را به سوپ اضافه کنید. زیر شیر را روشن کنید و اجازه دهید شیر گرم شود. دقت داشته باشید که شیر نباید جوش بزند، چون هنگام اضافه کردن خامه، شیر و خامه بریده بریده میشود. بعد از اینکه شیر گرم شد، خامه را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا با هم یکدست شوند. سپس آن را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد. در مرحله آخر آب لیمو را اضافه کنید.
روی سوپ را با جعفری خرد شده تزیین کنید.
نکته:
– این سوپ برای افرادی مفید است که لاکتوز شیر را دوست ندارند.
– بهتر است از فلفل ساییده نشده استفاده کنید و با دستگاه دستی آن را نیمه آسیاب کنید تا عطر فلفل داخل سوپ بنشیند.
–، چون شیر طبع سردی دارد فلفل سیاه باعث میشود سردی شیر گرفته شود.
– جو ۶ تا ۸ ساعت باید خیس بخورد و بعد از مدت زمان طی شده باید خوب پخته شود تا قوام بیاید.
– هویج را با آب مرغ بپزید سپس به مواد اضافه کنید.
– اگر قارچ را با حرارت پایین سرخ کنید باعث میشود که قارچ آب بیندازد و سیاه شود.
– اگر فلفل آسیاب نشده نداشتید استفاده از پودر فلفل سیاه مانعی ندارد.
– اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود میتوانید از آبلیمو استفاده کنید.
منبع: بهداشت نیوز
انتهای پیام/