مظلومی افزود: تلاش جهاد کشاورزی بر ساماندهی مراکز خرید و جمع آوری سیب درختی و کاهش ضایعات در رساندن محصول به صورت بهداشتی به محل فرآوری و کارخانجات صنایع تبدیلی است و در این راستا تجمیع مراکز جمع آوری سیب به منظور نظارت بیشتر برنحوه خرید محصول ضروری است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: با توجه به اینکه امسال زمان سال آوری باغهای سیب درختی استان است و سالانه یک سوم محصول تولیدی سیب درختی استان به مصارف کارخانجات صنایع تبدیلی میرود، ساماندهی مراکز خرید کنار جادهها قبل از فصل برداشت بیش از پیش ضرورت دارد.
عزیز امانی افزود: تشکلها به عنوان عامل حمایت کننده برای توسعه فعالیتهای بخش کشاورزی هستند و در این راستا برای تنظیم بازار سیب و ساماندهی مراکز خرید و فروش سیب صنعتی نیازمند مشارکت فعال تشکلهای بخش کشاورزی هستیم.
وی با بیان اینکه ۴۲ درصد باغات سیب استان در شهرستان ارومیه متمرکز شده است، اضافه کرد: باغداران شهرستانهای سلماس، میاندوآب، اشنویه و مهاباد نیز به ترتیب بخش عمدهای از محصول سیب درختی استان را تولید میکنند.
شهریار حیدری مدیر سازمان تعاون روستائی استان نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت قرار گرفتن محصول سیب درختی در ردیف محصولاتی که به صورت خرید تضمینی از طرف دولت مورد حمایت قرار میگیرد، ادامه داد: با سیاست گذاریهای مقطعی و قیمت خرید محصولات میتوانیم بسیاری از مشکلات موجود را بر طرف نمائیم.
در ادامه هریک از اعضای حاضر در جلسه پیشنهادات و راهکارهای عملی خود را جهت بهبود و اصلاح وضعیت موجودی سیب تولیدی باغداران استان ارائه نمودند.
انتهای پیام/م