سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گیاهان خوراکی میهمان سفره مهابادی‌ها

با آمدن فصل بهار، طبیعت مهاباد مملو از زیبایی‌ها و گیاهان خوراکی است. گیاهانی که علاوه برعواید اقتصادی سهمی هم درسبد غذایی خانواده‌های مهابادی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، درآذربایجانغربی ۴۶۰ گونه گیاه خوراکی شناسایی شده است.

با تلاش زنان و مردان روستایی که خود یار دیرینه طبیعت هستند هر روز بخشی از گیاهان خوراکی جمع آوری شده و روانه بازارشهرمی شود تا گوشه‌ای از بازارمهاباد با این گیاهان رونق بگیرد.

گیاهان خوراکی ضمن تغییر عادات غذایی مردم، سرشار از فواید و خاصیت خوراکی و دارویی است.

خسرو آناهید، کارشناس تغذیه گفت: در فصل بهارگیاهانی خوراکی زیادی همچون پونه، گل آقا، تره کوهی، شنگ، ریواس، کنگر، اسفناج وحشی، ترشک و قارچ کوهی در منطقه ما رشد می‌کند که این گیاهان علاوه برطعم و مزه بسیار خوب، در ارتقای سلامتی خانواده‌ها هم مؤثر هستند، به طوریکه از بروز برخی مشکلات و ناراحتی‌ها در افراد جلوگیری می‌کنند.

آناهید افزود: وجود مواد معدنی مفید و مورد نیاز بدن، برای دستگاه گوارش، فیبر فراوان و هضم مواد مضر چربی و قند در بدن از دیگر ویژگی‌های گیاهان خوراکی است.

انتهای پیام/ج

خودنمایی گیاهان خوراکی بهاری در سفره مردم مهاباد

برچسب ها: تغذیه ، خانواده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.