سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی بادامی زعفرانی

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی بادامی زعفرانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از خانم‌ها دوست دارند  خودشان تهیه کنند، اما مشکل اینجاست که ممکن است شما هم مثل خیلی‌های دیگر با این کار آشنا نباشید. به خاطر همین دنبال چند شیرینی ساده خانگی رفتیم که به راحتی بتوانیم در خانه درست کنیم و از هنر آشپزی خود لذت ببریم.

مواد لازم برای حدود ۱۰۰ عدد

پودر بادام ۱۲۵ گرم

سفیدۀ تخم مرغ ۳ عدد

پودر شکر ۱۶۵ گرم

کره ۲۸۰ گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

زعفران سائیده یک و یک دوم قاشق چایخوری

پودر هل ۲ قاشق چایخوری

وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری

آرد ۳۲۵ گرم

مارمالاد توت فرنگی برای تزئین به میزان لازم

روش تهیه شیرینی بادامی زعفرانی

پودر بادام را همراه با یک عدد سفیدۀ تخم مرغ و ۴۵ گرم از پودر شکر، با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه کره، باقیماندۀ پودر شکر و نمک را نیز در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.

سپس مخلوط کره و پودر شکر را به مخلوط بادام و سفیدۀ تخم مرغ بیفزائید و در حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید.

حالا دو عدد سفیدۀ تخم مرغ باقیمانده را نیز اضافه کنید و هم بزنید و بعد زعفران، هل و وانیل را درون مایۀ فراهم کرده بریزید.

حالا آرد را کم کم افزوده و با همزن برقی بزنید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

اکنون مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ کنگره دار بریزید و هر بار گل‌های کوچکی از آن را روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

دستور تهیه  شیرینی بادامی زعفرانی

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.