سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شکلات کاراملی آجیلی، یک دسر آسان و شیک + دستور تهیه

در این مطلب دستوالعمل تهیه شکلات کاراملی آجیلی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شکلات و کارامل هر دو از خوراکی‌های خوشمزه و مورد علاقه هر کسی هستند. حال اگر این دو خوراکی را با آجیل و مارشمالو مخلوط کنید یک دسر فوق العاده خواهند شد.

مواد لازم برای شکلات کاراملی آجیلی:

۲ فنجان ریز خرد بیسکویت‌های
یک دوم فنجان کره ذوب شده
۲ قاشق غذا خوری شکر قهوه‌ای
مخلوط مارشمالو، گردو، چیپس شکلاتی و بادام زمینی: به مقدار دلخواه
شکلات (تافی) کاراملی نرم: ۱ بسته

طرز تهیه:

فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
درون یک ظرف مستطیلی را با فویل کاملا بپوشانید و با اسپری به آرامی تمام سطح آن را آغشته به روغن کنید.
در یک کاسه بزرگ، خرده‌های بیسکویت و کره ذوب شده و شکر قهوه‌ای را با هم مخلوط کنید. آنقدر مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدستی درست شود.
این مخلوط را کف ظرف تان پخش کنید و با پشت قاشق کاملا یکنواخت کرده و کاملا فشار دهید تا به همدیگر فشده شود.
تافی‌های را برای حدود دو دقیقه در مایکروویو قرار دهید تا کاملا نرم شود.
تافی‌های کاراملی شده را روی بیسکویت بریزید و کاملا صاف کنید.
مخلوط گردو، پیپس شکلاتی، بادام زمینی و مارشمالو را روی کارمل بریزید.
در انتها برای حدود یک الی دو دقیقه درون مایکروویو قرار دهید تا جایی که رویه مارشمالو‌ها قهوه‌ای شود.
در آخر برای چند ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا کارامل و مخلوط بیسکویت و کره خودش را بگیرد.‌
می‌توانید با چاقو تیز آن‌ها را برش دهید.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

طرز تهیه شکلات کاراملی آجیلی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.