علاوه بر فیسبوک، یاهو مسنجر و اینستاگرام نیز قصد دارند تا تاریخ اعلام شده پشتیبانی خود از اپلیکیشنهای خود را در سیستم عامل ویندوز فون به طور کامل قطع کنند. یعنی کاربران این سیستم عامل پس از تاریخ گفته شده دیگر نمیتوانند مستقیما از طریق اپلیکیشن این برنامهها وارد آنها شده و باید از طریق مرورگر موجود در گوشی و یا تبلت خود ابتدا نام شبکههای اجتماعی اعلام شده را جستجو و سپس وارد آن شوند.
در بین نامهای بیان شده که قصد خروج از ویندوز فون را دارند شاید برای کاربران ایالات متحده آمریکا فیسبوک شاخصترین نام باشد، زیرا بیشترین کاربران این شبکه اجتماعی در این کشور قرار دارند، اما در سراسر جهان بزرگترین غایب ویندوز فون از ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ مطمئنا اینستاگرام خواهد بود و این موضوع به طور حتم ضربهای بزرگ برای دستگاههای مجهز به سیستم علامل ویندوز فون محسوب میشود.
شاید در کوتاه مدت تاثیر شدیدی از این حرکت فیسبوک و اینستاگرام در تعداد کاربران ویندوز فون مشاهده نشود، ولی بعد از گذشت مدتی تاثیر این اقدام در کاهش کاربران این سیستم عامل به خوبی آشکار خواهد شد. اما کارشناسان معتقدند این اقدامات نباید باعث شگفتی کاربران ویندوز فون باشد، زیرا با توجه به روند بروزرسانی این سیستم عامل و از طرف دیگر توسعه و پیشرفت روز افزون سیستمعاملهای اندروید و IOS به نوعی توان رقابت را در ویندوز فون از بین برده بود.
با اینکه تعداد کاربران سیستم عامل ویندوز فون در مقایسه با اندروید و IOS بسیار کمتر است، اما آنچه کاربران این سیستم عامل را همواره به آن متعهد نگه داشته، امنیت بالای ویندوز فون است. با یک بررسی ساده در سابقه ویندوز فون به روشنی مشخص میشود که این سیستم عامل تا کنون به خوبی توانسته است در برابر مشکلات امنیتی مقاومت کند.
بیشتر بخوانید: مایکروسافت شکست دستیار صوتی کورتانا را پذیرفت!
انتهای پیام/