سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیشتر بدانیم:

بهداشت و مصرف مواد غذایی پس از وقوع سیلاب

رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض سیلاب قرار گرفته اند، امری بسیار ضروری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، احسان متقیان پور کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه گفت: رعایت بهداشت و ایمنی مواد غذایی که در معرض سیلاب قرار گرفته اند، ضروری است و برای حفظ سلامتی خود باید به آن توجه کنیم.

وی افزود: سبزیجات و میوه هایی که در تماس با سیلاب قرار گرفته اند و قبل از مصرف پوست کنی نمی شوند، مانند توت فرنگی و کاهو، نباید مصرف شوند.

متقیان پور ادامه داد: باید از مصرف مواد غذایی درون ظروف و شیشه های دارای درب پیچی و یا سایر درپوش هایی که احتمال نفوذ آب آلوده به درون آنها وجود دارد مانند ظروف ادویه جات، مربا، عسل، ترشی و سایر کنسروهای خانگی بپرهیزیم.

این کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی بیان کرد: در صورت نفوذ سیلاب و آلوده شدن یخچال و کابینت ها، باید تمامی مواد غذایی درون بسته بندی های کاغذی، مقوایی، فیبری و پارچه ای معدوم شوند.

متقیان پور اضافه کرد: در صورت قطع برق و یا خراب شدن یخچال و فریزر، از مصرف مواد غذایی درون آن و مواد غذایی فریز شده که از حالت انجماد خارج و نرم شده اند به ویژه اقلامی مانند گوشت و ماهی خودداری کنیم.
انتهای پیام/م

برچسب ها: تغذیه ، حوادث
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.