سال گذشته ۳۵ نفر از مردم آذربایجان شرقی به علت مصرف قارچ سمی دچار مسمومیت شدید شده بودند.
آذربایجان شرقی با برخورداری از اقلیمهای جغرافیایی و پوششهای گیاهی متنوع از شرایط مناسبی برای رویش انواع قارچها برخوردار است.
پدیدار شدن قارچهای متنوع در مناطق مختلف جنگلی، باغی و کوهستانی این استان در فصل بهار همراه با افزایش نسبی امکانات و تمایل بیشتر مردم برای چیدن قارچ در هنگام سفر و گردش، احتمال بروز مسمومیتهای قارچی را افزایش میدهد.
به گفته کارشناسان اورژانس، تهوع و استفراغ، اسهال، شکمدرد و تعریق از علائم زودرس مسمومیت قارچی است گه گاهی علائم مغزی مانند توهم، خوابآلودگی، تشنج و با بیقراری نیز با آن همراه میشود.
متخصصان تغذیه هم تاکید میکنند: مردم از مصرف قارچهای کوهی، جنگلی و باغی خودداری و حتماً از قارچهای بستهبندیشده دارای تاریخ انقضا استفاده کنند.
انتهای پیام/