سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه کیک گلاب با عطر گل محمدی

در این مطلب با دستورالعمل تهیه کیک گلاب با عطر گل محمدی آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک گلاب با عطر گل محمدی به خاطر رایحه‌ی دلپذیرش طرفداران زیادی دارد. این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب‌تر و دلپذیرتر خواهد بود. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شربت کیک:

آب ۱۵۰ میلی لیتر

یکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

نمک یک چهارم قاشق چای خوری

مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده ۷۵ گرم

شکر ۱۰۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

عسل ۱ قاشق غذاخوری پُر

ماست ۲۵۰ گرم

روغن گل آفتاب‌گردان ۱۵۰ میلی لیتر

خلال پوست یک عدد لیموترش ...

شکر ۱۰۰ گرم

گلاب ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش یک عدد

مغز پسته خلال شده

گلبرگ گل محمدی

روش تهیه کیک گلاب:

*دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

*آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.

*در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

*ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.

*مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.

*آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.

*هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

چگونه کیک گلاب با عطر گل محمدی درست کنیم؟

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.