سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترتیلای قارچ پیش غذای رژیمی و شیک

در این مطلب با دستورالعمل تهیه یک پیش غذای رژیمی و شیک آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش غذا انواع و اقسام مختلفی دارد که ترتیلای قارچ یکی از این پیش غذا‌هایی است که علاوه بر خوشمزه بودن رژیمی هم است. در ادامه دستورالعمل تهیه این پیش غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:

خمیر یوفکا
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ: ۱ عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ: ۲۵۰ گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برگ تازه آویشن: ۲ قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère): ۳/۴ فنجان

طرز تهیه:

فر را روی دمای ۳۷۵ درچه قرار دهید.

قارچ‌ها را کبابی کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
درون تابه روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشن‌های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برش‌های خمیر ریخته و برش‌ها را برای ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آن‌ها را سرو کنید.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

چگونه  ترتیلای قارچ درست کنیم؟

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.