مواد لازم:
خمیر یوفکا
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ: ۱ عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ: ۲۵۰ گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برگ تازه آویشن: ۲ قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère): ۳/۴ فنجان
طرز تهیه:
فر را روی دمای ۳۷۵ درچه قرار دهید.
قارچها را کبابی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
درون تابه روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشنهای خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برشهای خمیر ریخته و برشها را برای ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آنها را سرو کنید.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/