سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه پاستای میگو درست کنیم؟

در این مطلب طرز تهیه پاستای میگو با کاری را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال چند طعم مختلف پاستا را امتحان کرده اید و چند نوع آن را بلدید؛ اگر هم پاستا دوست دارید و از طرفداران غذاهای دریایی هستید پیشنهاد می‌کنیم حتما  پاستای میگو با کاری درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

میگوی ریز پلویی:۵۰۰ گرم
پاستا یا اسپاگتی:یک بسته
پودرکاری:یک قاشق غذاخوری
هویج پخته شده:۳۰۰ گرم
ذرت پخته شده:یک لیوان
روغن زیتون:به میزان لازم
پیاز متوسط:یک عدد
فلفل دلمه‌ای متوسط:یک عدد
زردچوبه:۲ قاشق چای خوری
خردل:۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را به شکل خلالی خرد کرده با روغن زیتون داخل تابه می‌ریزیم و شروع به تفت دادن آن‌ها می‌کنیم. زردچوبه و میگو‌ها را نیز به مواد اضافه کرده و همه را با هم خوب سرخ می‌کنیم و به مواد به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.
وقتی میگو‌ها سرخ و پخته شدند، هویج و ذرت را به آن اضافه کرده و در حد گرم شدن مخلوط می‌کنیم و مواد را از روی حرارت برمی داریم.
کنار بشقاب مقداری از پاستا که آن را پخته و به روغن زیتون آغشته کرده ایم  و از خوراک میگو به میزان کافی کنار پاستا می‌گذاریم و آن را سرو می‌کنیم. برای این کار از قالب سیلیکنی پاونی استفاده کرده ام که می‌توانید به راحتی از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنیم.

منبع: پارسینه

انتهای پیام/

طرز تهیه پاستای میگو با کاری

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.