سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خوراکی خوشمزه با پوست پرتقال

در این مطلب دستورالعمل تهیه پوست پرتقال شکلاتی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تعطیلات عید نوروز نزدیک است و یکی از میوه‌هایی که این روز‌ها در هر خانه‌ای پیدا میشود پرتقال است. به همین منظور می‌خواهیم از پوست پرتقال هم یک خوراکی خوشمزه درست کنیم. پس پوست پرتقال‌های مهمان های عید را دور نریزید و با آن‌ها پرتقال شکلاتی درست کنید.

مواد مورد نیاز:

۲ عدد پرتقال
۱ پیمانه شکر
۱ پیمانه آب (در صورت نیاز مقدار بیشتر اضافه کنید)
۱۷۰ گرم شکلات تلخ


بیشتر بخوانید: دستور تهیه شیرینی مارمالادی خوشمزه


مرحله اول: پرتقال‌ها را آماده کنید

در این مرحله هدف ما این است که با پوست پرتقال خلال‌های کوچک درست کنیم. پوست پرتقال را از لایه سفید داخل آن بدون این که به پوست پرتقال آسیبی برسد جدا کنید.

ابتدا سر و ته پرتقال را با چاقو برش بزنید.

پرتقال را به چهار قسمت تقسیم کنیم.

سپس پوست پرتقال‌ها را با دقت جدا کنید.

بعد از جدا کردن پوسته‌های سفید از پوست نارنجی پرتقال هر کدام از پوست‌ها را به ۷ خلال نازک تقسیم کنید.

زمانی که برای مرحله بعد آماده می‌شوید پرتقال‌های پوست گرفته شده را بخورید.

مرحله دوم: جوشاندن پوست پرتقال‌ها

پوست پرتقال‌های خلال شده را داخل آب جوش بریزید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه بجوشانید. آبکشی کنید پوست‌ها را با آب سرد بشویید و یک بار دیگر همین مراحل را تکرار کنید.

این کار تلخی پوست پرتقال‌ها را می‌گیرد. اگر این مرحله را انجام ندهید پوست پرتقال‌ها قابل خوردن نیستند.

مرحله سوم: درست کردن شیره

آب و شکر را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. هنگام جوشاندن شکر را هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.

پوست پرتقال‌ها را داخل شیره بریزید و به مدت ۱ ساعت بجوشانید. پوست پرتقال‌ها نرم می‌شوند در حالی که شیره‌ها روی آن سفت می‌شود و باعث می‌شود شکلات‌ها بهتر به پوست پرتقال بچسبد. اگر کمتر از یک ساعت بجوشانید پوست پرتقال‌ها سفت می‌شوند.

شاید نیاز باشد آب بیشتری داخل شیره بریزید و مراقب باشید که شیره تبدیل به کارامل سوخته نشود.

مرحله چهارم: خشک کردن پوست پرتقال‌ها

بعد از جوشاندن پوست پرتقال‌ها داخل شیره آن‌ها را به مدت یک شبانه روز روی توری فر قرار دهید تا کاملا خشک شود و به دست نچسبد. در این مرحله باید کاملا صبور باشید.

مرحله پنجم: آب کردن شکلات‌ها

شکلات‌ها را به روش بن ماری آب کنید و پوست پرتقال‌ها را داخل آن بغلتانید.

مرحله ششم: سرد کردن پوست پرتقال‌های شکلاتی

پوست پرتقال‌ها را با فاصله روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. بعد از خشک شدن دیگر شکلات‌ها حالت براق ندارند.

بعد از خشک شدن آن‌ها را داخل ظرف دربسته در یخچال قرار دهید و به عنوان خوراکی میان وعده مصرف کنید و از دوستان تان پذیرایی کنید.

هر وقت با حجم زیادی پوست پرتقال مواجه شدید به جای دور ریختن با آن‌ها خوراکی خوشمزه پوست پرتقال شکلاتی درست کنید و از خانواده و دوستان تان با آن‌ها پذیرایی کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.