وی با اشاره به استانی شدن مراکز خطاب به روسای استانها افزود: جلسات شورای آموزشی، پژوهشی و مالی -اداری را با روسای مراکز مربوطه تصمیم گیری و رهبری کنید تا تفاهم همکاری، انگیزه و رغبت ایجاد شود و مدیریت روابط انسانی داشته باشید.
صالحی عمران ادامه داد: تصمیم گیری ها را مبتنی بر جلسات باشد و با نگاه اصلاحی نظارت آموزشی شکل گرفته شود همچنین اطلاعات در شورای نظارت دانشگاه هم فکری و مورد بررسی قرار بگیرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای با بیان اینکه بودجه مالی برای ارتقای دانشگاه کافی نیست، اما باید مدیریت کرد، تاکید کرد: باید مدیریت بودجه و هزینه داشت و بر اساس بحث کارایی اقدام کرد؛ دانشگاه فنی و حرفهای باید درآمدزا باشد و وارد حیطههای اقتصادی شود در غیر اینصورت هیچ دانشگاهی نمیتواند این مشکل را حل کند.
وی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفهای باید در تولید و رشد اقتصادی نقش داشته باشد و از روسای مراکز میخواهم مطالعه گر باشند و اقدام به راه اندازی مراکز نوآوری و شرکتهای دانش بنیان کنند تا دانشگاه به اقتصاد نزدیک شود چرا که ما به افراد اقتصادی نیاز داریم و این را بدانید که هیچ معاونت و مدیریتی مانع کارها و طرحهای اصلاحی شما نخواهد شد.
در پایان این جلسه، از سند راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، رونمایی شد.
انتهای پیام/