سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کاپ کیک انار و ارده

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک فنجانی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فکر نمیکنم کسی باشد که کاپ کیک (یا کیک فنجانی) دوست نداشته باشد! کاپ کیک‌ها یک عضو کوچیک و مینیاتوری خوشمزه در هر مهمانی و مجلسی هستند که به خاطر تنوع در تزیین و همین طور راحت و سریع آماده شدنشان برای همه محبوب و دوست داشتنی هستند به همین منظور در این مطلب دستورالعمل تهیه کاپ کیک انار و ارده را به شما عزیزان آموزش داد‌ه‌ایم.

مواد لازم برای حدود ۱۰-۱۲ عدد

تخم مرغ ١ عدد درشت

شکر ١۱۰ گرم

روغن مایع ٥٠ میلى لیتر

ارده ٤٠ گرم

عسل ٢٥ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ١٥٠ گرم

پودرکاکائو ١٥ گرم

بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا ١ قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

آب انار ٨٠ میلى لیتر (یک‌سوم پیمانه)

روش تهیه

فر را با دماى ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید.

آن‌گاه تخم مرغ و شکر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

سپس روغن مایع، ارده، عسل و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط الک کرده موادخشک را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.

اکنون مایه به دست آمده را در کپسول‌های کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسول‌ها را خالی نگه دارید.

کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر بپزید.

همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانه‌هاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.