مواد لازم برای حدود ۱۰-۱۲ عدد
تخم مرغ ١ عدد درشت
شکر ١۱۰ گرم
روغن مایع ٥٠ میلى لیتر
ارده ٤٠ گرم
عسل ٢٥ گرم
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
آرد ١٥٠ گرم
پودرکاکائو ١٥ گرم
بیکینگ پودر ١ قاشق چایخوری
بیکینگ سودا ١ قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
آب انار ٨٠ میلى لیتر (یکسوم پیمانه)
روش تهیه
فر را با دماى ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی بپوشانید.
آنگاه تخم مرغ و شکر را با همزن برقى بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
سپس روغن مایع، ارده، عسل و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا مخلوط الک کرده موادخشک را همراه با آب انار، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده افزوده و مخلوط سازید.
اکنون مایه به دست آمده را در کپسولهای کاپ کیک بریزید و یک سوم از حجم کپسولها را خالی نگه دارید.
کاپ کیکها را به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در فر بپزید.
همینکه کاپ کیکها خنک شدند، رویشان را با خامه فرم گرفته و دانههاى انار بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/