این روند افزایش انرژی و حوصله را در پی دارد و میتواند موجب تمایل بیشتر به ورزش و فعالیت بدنی شود، علاوه بر این کاهش سطح کورتیزول به خودی خود موجب افزایش متابولیسم میشود.
علاوه بر این در بهار، تمایل به خوردن غذاهای چرب و سنگین جای خود را به غذاهای سبک و با هضم راحت مانند میوه ها، سالاد و غذاهای کبابی میدهد.
تقریبا ۸۵ گرم میگو حاوی ۱۰۱ کالری و تنها ۱ گرم چربی دارد، در عین حال حاوی ۱۹ گرم پروتئین است، که شما را سیر میکند، بنابراین شما بعد از آن کمتر غذا میخورید. میگو همچنین منبع خوبی از سلنیوم و ویتامین ب. و سرشار از انرژی است.
یک دلیل وجود دارد که اسفناج را در لیست بسیاری از غذاهای مفید و سرشار از مواد مغذی قرار میدهد: برگ سبز اسفناج سرشار از ویتامین آ، ویتامین ث، آهن و فولات است و فقط ۷ کالری در هر پیمانه دارد و عملا بدون کالری است. مصرف اسفناج میتواند اشتها را کاهش دهد.
به جای خواستن، یک تکه کیک، که شما با آن صدها کالری را ذخیره خواهید کرد، خوردن یک قطعه هندوانه را جایگزین کنید. مژده بزرگ: از آنجا که هندوانه ۹۲ آب است، میتواند گرسنگی مربوط به کم شدن آب بدن را دفع کند.
چای سبز سرد، قند را نگه میدارد. مطالعات نشان میدهد که یک ترکیب موجود در چای سبز، اپی گالوکتشین ۳-گالات با افزایش سوخت و ساز چربی، کنترل اشتها و کاهش وزن مرتبط است.
در یک مطالعه، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند که خوردن انواع توت ها، به لطف بار گلیسمی پایین آنها (میزان گلوکز کم)، که به معنی نفوذ قند کمتر به خون برای فرونشاندن گرسنگی است، میتواند شما را از افزایش وزن حفاظت کند. انواع توتها همچنین فیبر دارند؛ همه تمشکها دارای ۸ گرم فیبر در هر پیمانه هستند، که میتواند با احساس سیری طولانیتر در کم کردن وزن به شما کمک کند. آنها همچنین میتوانند برای دستیابی به شکم صافتر و تناسب اندام به کار روند.
دارای خواص بهداشتی متعدد و با مواد مغذی مانند فیبر، آهن، تیامین، روی، فولات، فسفر، ویتامین کا و ... است. مصرف این سبزی به تولید اسیدهای گوارشی کمک میکند. این اسیدها به تحریک روده برای افزایش حذف مواد زاید از دستگاه گوارش کمک میکنند. دستگاه گوارش سالم کلید اصلی کاهش وزن محسوب میشود.
این میوه گرمسیری شیرین، حاوی آنزیم بروملین پروتئولیتیک است که به هضم پروتئین و تشکیل لخته خون کمک میکند. آناناس یک ماده غذایی ضد التهابی فوق العاده است و میتواند به کاهش تورم و داشتن شکم صاف کمک کند.
خربزه به بهبود گوارش و قند خون کمک میکند. حفظ قند خون یکی از فاکتورهای مهم برای از دست دادن وزن است. با کنترل قند خون، احتمال ذخیره سازی کالری به صورت چربی کاهش مییابد.
سرشار آنتوسیانین ها؛ آنتی اکسیدانهای قوی است و آنهم برای محافظت از بدن در برابر آسیبهای ناشی از اکسیداسیون رادیکالهای آزاد.
امگا ۳ موجود در ماهی اثرات ضد چاقی دارد و مانع افزایش چربی در سلولها میشود. مصرف ماهی باعث ترویج تجزیه چربی در بدن میشود.
فلفل شیرین علاوه بر این که ویتامین ث. فرواوانی دارد، حاوی کپسایسین؛ یک تقویت کننده سوخت و ساز طبیعی بدن است و مصرف آن منجر به کاهش وزن میشود.
غنیترین منبع لیکوپن و یک آنتی اکسیدان قوی است که میتواند التهاب در بدن را کاهش دهد و به نوبه خود به کنترل سطوح لپتین کمک کند. لپتین یک هورمون تنظیم اشتها است که میتواند اشتها را کم کند. به علاوه گوجه فرنگی کم کالری است. (یک گوجه فرنگی متوسط فقط ۲۲ کالری دارد) و منبع خوب ویتامین ث. محسوب میشود. ویتامین ث یک آنتی اکسیدان مربوط به افزایش سوزاندن چربی به خصوص در ورزش است.
منبع: فارس
انتهای پیام/