مقیمی از تزریق ۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به صنعت قطعه سازی کشور خبر داد و گفت : با رفع بخشی از مشکل سرمایه در گردش مورد نیاز این صنعت، روند تولید خودرو در کشور افزایش یافت.
به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرشاد مقیمی معاون امور صنایع وزارت صمت در سلسله نشست های ساماندهی وضعیت
صنعت خودرو که به صورت مستمر در دو شرکت خودرو ساز بزرگ کشورمان برگزار می شود، اظهار کرد: با تامین منابع مالی ریالی و ارزی با همکاری بانکها و بانک مرکزی تاکنون بیش از ۳۴۰۰ میلیارد تومان از
تسهیلات مورد نیاز صنعت قطعه سازی پرداخت شده و بقیه آن در دو هفته آینده پرداخت میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست که با حضور تابش معاون وزیر و مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان برگزار شد، اضافه کرد: تامین قطعات باعث افزایش تولید شده و تولید روزانه خودرو به حدود ۴ هزار دستگاه در روز رسیده است.
مقیمی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تشریح و رصد برنامه های ۱۰گانه ساماندهی صنعت خودرو خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های اصلی ساماندهی صنعت خودرو پیگیری تحقق افزایش عمق ساخت داخلی قطعات است که تولیدکنندگان باید به صورت مستمر گزارشی از اقدامات انجام شده در این خصوص ارایه کنند.
مقیمی در ادامه توسعه ساخت داخلی برخی از قطعات خودرو را در کاهش خروج ارز از کشور موثر برشمرد و گفت: برنامه های بهبود کیفیت خودرو نظیر توسعه سیستم تضمین کیفیت در زنجیره ارزش تولید خودرو، ارتقا و توسعه تامین کنندگان به منظور دستیابی به اهداف QCD و ارتقا کیفیت قطعات نیز از جمله موضوعات مورد تاکید است و باید با تدوین برنامه های اجرایی زمانبندی شده به سمت افزایش رضایتمندی مشتریان حرکت کرد.
معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت در ادامه با تاکید بر تسریع در رفع تعهدات به مشتریان تصریح کرد: طی ابلاغیهای که به خودروسازان اعلام شده است باید در روزهای تعطیل نیز به تحویل خودرو اقدام شود و خدمات پس از فروش نیز انجام شود.
مقیمی در ادامه نشست های جداگانه با خودروسازها ، با توجه به فرارسیدن روزهای پایانی سال از امداد خودرو نیز بازدید و از نزدیک در جریان روند خدمات رسانی به مردم قرار گرفت.
وی تصریح کرد: در ایام پایانی سال با پیشبینیهایی که صورت گرفته برای خدمات رسانی به مشتریان در ایام نوروز از امکانات الکترونیکی نیز استفاده میشود و مشتریان با تماس تلفنی از طریق تلفنهای هوشمند میتوانند پیام ارسال کنند و اطلاعات لازم از طریق شرکت خدمات رسان از طریق گوشیهای تلفن همراه به مشتریان ارائه میشود.
مقیمی ادامه داد: پیش بینی شده که در استانهای مختلف برخی تعمیرگاهها به صورت شبانه روزی خدمات رسانی کنند به همین منظور در خودروسازی سایپا بیش از ۵۰۰ تعمیرگاه خدمات رسانی خواهند داشت.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تامین قطعات نیز انجام و به تعمیرگاهها ارسال شده و نظارتهای لازم از طریق انجمنها و وزارت صنعت انجام میشود.
انتهای پیام/
خودروسازان در روزهای تعطیل باید به تحویل خودرو ادامه بدهند
سایر کشورهای خودرو ساز مهم دنیا هم واردات دارن نه مثل ایران که فقط نهایت هنرشون شده مونتاژ پراید و ۴۰۵ واردات رو صفر کردن، بزرگترین اشتباه خودرو سازی اینه که واردات رو صفر یا کم بشود.
یا علی